nedeľa 9. februára 2014

N.Y.C. - Chelsea Cherry & nail art

Červená patrí k mojim obľúbeným odtieňom a vždy mi vie vyriešiť dilemu "aké nechty si dám dnes?" :-) Presne takáto farba tiež zachraňuje situácie, keď sa ponáhľam a manikúru chcem mať rýchlo z krku. Proste červená nikdy nesklame a hlavne za každých okolností vyzerá skvelo.


Taký je aj odtieň N.Y.C. - Chelsea Cherry. Pekný stredne červený lak s trochu studenším podtónom, než aký mi vyšiel na fotkách. Lakuje skutočne výborne, lebo kryje v dvoch vrstvách a rýchlo schne a hlavne necháva veľmi pekný lesk.

Jedinou nevýhodu je jeho krátka výdrž.
Momentálne ho mám na nechtoch tretí deň a je v hroznom stave. Na každom prste mám odlúpnutý kus farby a tak moc obité končeky, že sa na to nedá pozerať. Aj keď stále tvrdím, že výdrž laku je veľmi individuálna záležitosť, v tomto prípade to mám ako zhodnotiť. Na prsteníčky som si totiž ako podklad pre nail art naniesla biely lak od Gabrielly Salvete a ten rozdiel je zrejmý. Červenú je nutné čo najrýchlejšie odlakovať, zato nail art by som ešte nejaké zo dva dni ponosila...


Mimochodom, ak by vás zaujímalo, čím som sa nechala inšpirovať pri zdobení nechtov tentoraz, sú to moje nové šatičky (TU). Teda presnejšie pestrofarebným pásikavým opaskom k nim :-) A vyšlo to celkom dobre, takže si to určite ešte niekedy v takejto kombinácii zopakujem!

 Po akej farbe siahate najčastejšie vy, keď neviete čo nalakovať???


16 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Ďakujem, od teba si to moc cením! Tvoje nailarty sú jedny z nakrajších :-)

      Odstrániť
  2. Looks great! Red nailas are always gorgeous :) Plus this nail art...really nice!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thanks! Yes, I agree, the red one is always the best :-)

      Odstrániť
  3. Jé, to je moc hezký. :) Teď mám vážně chuť si ho taky láknout. :)) Většinou sáhnu po GS Stars, když nevim, co nalakovat, to je taková jistotka u mě. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tie Stars sú na uponáhľané dni úplne super - hlavne rýchlo schnú, netreba sa zdržiavať s nadlakom a tá paráda, čo vedia na nechtoch vytvoriť! :-) Tie sa fakt vydarili.

      Odstrániť
  4. Anonymný9.2.14

    Ten lak NYC je krásný. Já mám od NYC takový třpytkatý a ten používám celkem často a pak jsem měla vínový, ale ten rychle vysychá, bohužel. Jinak mám moc ráda červené nehty :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som od NYC vyskúšala asi len zo tri laky zatiaľ a pri takýchto krémových mám problém s výdržou. Trblietavé mi to nerobia a dajú sa pekné nosiť pomerne dlho. Vysychanie som si zatiaľ nevšimla a to tento lakujem pomerne často... No pri takejto lacnejšej kozmetike sa to asi može líšiť aj kus od kusu...

      Odstrániť
  5. tie sú rozkošné!!! s tou červenou máš úplnú pravdu a mám rovnaký názor. teraz som síce viac siahala po pieskových, lebo sa ich ešte stále nejako neviem nabažiť, ale predtým to bola vždy červená, ktorá zachraňovala moju dilemu :-) jednoducho ju milujem, je to moja must have farba laku :o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! A úplne súhlasím - laková maniačka bez červeného laku nie je maniačka :-D

      Odstrániť
  6. Veľmi pekné, dobrý nápad na prstenníčkoch. Táto červená je mňam :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že sa páčia!
      A mimochodom, klikla som si na tvoj blog a máš veľmi zaujímavé zdobenia! Dobrá robota :-)

      Odstrániť
  7. Ja sa väčšinou rozhodujem podľa toho, ktorý lak som na nechtoch už dlhšie nemala, tak po ňom siaham:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež dobrá taktika :-) Niektoré moje staršie ale krásne laky som už dlhšie nelakovala... mala by som sa zamyslieť :o)

      Odstrániť