nedeľa 12. októbra 2014

Autumn Challenge: Autumn Fashion

S týmto príspevkom mám trochu sklz aj keď v mojej challenge nie sú prísne termíny, plánovala som ho trochu inak. Čo trochu, úplne inak :-)

Pôvodne mal byť mojou inšpiráciou na tému Autumn Fashion obľúbený béžový pletený svetrík. Najprv som vás chcela ohúriť plastickým vzorom na nechtíkoch, keď to nevyšlo, pokúsila som sa ten vzor zo svetra aspoň prekresliť... Tiež hrôza... Tak som sa na to vykašľala a dala sa vytvoriť gombíček. Pekný, guľatý s dvomi dierkami - neverila by som, že sa na tom dá niečo pokaziť a napriek tomu to vyzeralo úplne hnusne. 
Proste zlá konštelácia hviezd a ja som pochopila, že sa na to musím vyspať.


O pár dní neskôr už bolo jasné, že ak rýchlo nepostúpim v plnení mojich tém, čaká ma pekná naháňačka.
Odhodlala som sa teda a vybrala si ďalšiu moju jesennú stálicu zo šatníka. Tyrkysový trenčkot z Marks & Spencer, ktorý nosím už asi tretiu sezónu a mám k nemu zladené aj gumáčiky do dažďa a samozrejme aj lak na nechty.

Dokonalú kópiu farby z kabátika som našla v odtieni Opi - Fly, čo je krémová tmavšia tyrkysová s väčším podielom zelenej. Sýta, svieža, trochu odvážna :-)
Pochádza z roku 2012 z kolekcie Nicki Minaj, tak sa asi bude trochu horšie zháňať, ak by ste ho chceli. No oplatí sa to, lebo sa lakuje výborne, hladúčko a kryje v dvoch vrstvách. U mňa má výdrž tak štyri dni a to považujem za fajn výsledok.


Takže základ pre nail art by sme mali. S malou dušičkou som sa po predcházdajúcich neúspechoch pustila do tvorenia. Na prostredníčku som akrylovou farbou v mint odtieni ušila fazónku a bodkovačom prišila tri gombičky. Neviete si predstaviť, aká som bola rada, že sa to tentoraz konečne podarilo :-)
A keďže trenčkot nosím najčastejšie s tmavomodrou bodkovanou šatkou, nesmie chýbať ani na nechtoch. Naniesla som opäť akrylovú farbu, tentoraz v modrom odtieni, iba tak ledabolo-nepravidelne na končeky. Tenkým špáratkom stačilo už len doťuknúť detaily, tzn. vybodkovať bodky a moje trápenie bolo úspešne na konci!


Máte aj vy také dni, keď nič nejde podľa predstáv? Ako s tým bojujete? :-)


Ani tentoraz nezabudnem na moju spolubojovníčku Alicu, ktorá nám na blogu Laquered Obsession tiež predstavila svoju verziu jesennej módy a inšpirovala sa topánkami. Kto je zvedavý, nech klikne SEM.

A ak sa chcete aj vy zapojiť do tejto témy, vytvorte svoj nail art a pošlite mi link alebo rovno fotku na adresu nailsmaniac@centrum.sk.
Bude mi potešením pridať váš výtvor do tohto článku! :-)

11 komentárov:

  1. Neraz sa mi už podarilo spotvoriť si nechty... Nie vždy sa proste darí. Niekedy sa dokonca pri maľovaní spojíme z toho, že mi to nejde. A nadávam a hreším... A ak sa mi to stále nepáči, skončí to útokom odlakovača. Väčšinou hneď aj začnem nanovo. Inak, takto to bolo aj s témou "rainy days" :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa tieto moje neúspechy aj celkom rozhodili, lebo sa mi to zase až tak často nestáva :-) Hlavne ma naštvalo, že som si to v hlave predstavila tak krááásne a nie a nie to preniesť aj na nechty :-)

      Odstrániť
  2. No jéje, to znám až moc dobře, když to nejde. :D
    No a máš to moc krásný. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :-)
      Hlavná vec, že na tvojom blogu nie je vidieť, že občas niečo nevyjde ;-)

      Odstrániť
  3. Och, snáď každý jeden krát! :D :(
    Tvoj dnešný nailart sa mi veľmi páči :) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to neverím :-)
      A ďakujem, som rada, že sa páčia :-)

      Odstrániť
  4. ako som ti písala na FB, veľmi dobre to poznám aj ja. V každom prípade musím povedať, že bolo fajn sa na to vyspať, pretože sa ti to veľmi podarilo. Páči sa mi to modré prevedenie, aj to, ako si skombinovala aj na nechtoch kabátik so šatkou :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som rada, že sa ti to páči, lebo po tom mojom trápení som bola vďačná za každú rovnú čiaru, ktorú sa mi podarilo nakresliť :-) Holt, nie každý deň je nedeľa :-)

      Odstrániť
  5. Veve, ty sa vždy vieš so všetkým, tak pekne popasovať!:)

    OdpovedaťOdstrániť