utorok 14. októbra 2014

Pupa Milano - No.602 Red

Raz začiatkom jesene ma pochytila túžba po červených nechtítkoch a keďže doma už mám všetky laky tejto farby okukané, vybrala som sa do Pupy. Moja predstava bola jasná, niečo sýtejšie, tmavšie červené s hnedým alebo hrdzavým podtónom. A s týmto drobcom som odišla :-)


Volá sa Pupa Milano - No.602 Red a nie je to úplne to, čo som si pôvodne predstavovala. Je trochu chladnejší než moja vysnívaná jesenná, jabĺčková červeň... Neviem, či som pri výbere farby prehrala boj s mojim podvedomím, ktorý má radšej malinové odtiene, alebo skôr s neónkami v predajni :-)
Každopádne mám doma prvého zástupcu červených lakov od Pupy a celkom som si ho obľúbila.

Farba je totiž úžasne pigmentovaná a lakuje sa skoro sám. Toto, čo vidíte na fotkách je jedna jediná vrstva nalakovaná tromi ťahmi. Proste rozprávka, čo sa konzistencie týka.
Výdržou som však bola pri prvom lakovaní sklamaná. Keďže som doteraz červenú Pupu nemala, rozhodla som sa dať dve vrstvy podlaku, aby mi náhodou nezafarbila nechty, viac než je nutné. A to som asi nemala robiť, lebo po pol dni sa so mnou už lúčila. To neboli len oťukané špičky, lak proste z končekov nechtov zliezol celý.
Nešlo mi to do hlavy a tak som pri ďalšom lakovaní dala vrstvu podlaku iba jednu. Mimochodom, bol to Opi - Natural Base Coat. Výdrž sa zlepšila na jasný priemer, po dvoch dňoch oťukané špičky, na tretí deň som ho odlakovávala.


Nezanevrela som však na tieto laky, lebo napr. spolu s týmto som si kúpila aj ďalší sivo-hnedý odtieň a ten má výdrž priam ukážkovú.

Tak neviem, že by len nevedeli ako vyrobiť červenú? No, asi to budem musieť ešte preskúmať... :-)
Máte aj vy nejaký červený odtieň od značky Pupa Milano? Ako ste s ním spokojné???

16 komentárov:

  1. Červený Pupík nemám, ale nejaké holografy a s tými som teda spokojná. Ako píšeš, lakujú sa samy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak holografy, to bola kapitola sama o sebe :-) tie sa im rozhodne podarili!

      Odstrániť
  2. No barva je to nadherna a moc ti slusi!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, od teba sa to dobre číta ;-) Potešila si ma.

      Odstrániť
    2. no vyskocila na me na Facbooku takova krasna barvicka, to jsem nemohla nechat bez komentare ;) Cervene jsou me nejoblibenejsi!

      Odstrániť
  3. Mám teď stejnou barvu na nehtech, akorát lak od Dermacolu :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak červená je klasika, tá proste pristane všetkým! :-)

      Odstrániť
  4. Farba je veľmi pekná. Zdá sa mi to, alebo je tak trochu želé? Laky z Pupy som si celkom obľúbila, zatiaľ mám tri (aj keď nie červený) a určite si zadovážim ďalšie. Už mám aj nejaké vyhliadnuté :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No takto ti to poviem...:-) Je to klasická krémovka, len je iba v jednej vrstve a v lightboxe ju dajako presvietilo :-) Všimla som si to až na fotkách, naživo to nie je vidieť.

      Odstrániť
  5. Ten je krásnej, moc ti sluší. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mám tmavočervený a bordový a boli v pohode až na tie červené prsty po odlakovávaní pri tom prvom :-))) ale už sa mi zopár krát stalo, že keď som dala lak len v jednej vrstve, lebo už v nej celkom pekne kryl, tak odišiel z nechtov skôr, ako keď som ho dala v dvoch vrstvách

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som rada, že mám šancu kúpiť od Pupy aj červené s väčšou výdržou. Ale isto skúsim aj tento nalakovať v 2 vrstvách, uvidím, čo sa stane :-)

      Odstrániť
  7. Barva je krásná :)
    Ale mně by hrozně vadilo, že ty laky vydrží jen tak krátce.. proto jsem ráda za své gelové nehtíky:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. červený od Pupy nemám, zato mám 2 od Sally Hansen a ešte ďalšie od iných značiek:)

    OdpovedaťOdstrániť