piatok 5. novembra 2010

essence metallics collections


Možno to už viete, možno nie, ale práve  prichádza jesenno-zimná kolekcia kozmetických výrobkov od Essence - Metallics. A ako inak, ja sa najviac teším na laky na nechty :-) Budú tak trochu špeciálne. Obsahujú totiž kovové čiastočky a tak poskytujú priestor pre jednoduchý a veľmi nezvyčajný nail art - čarovanie s MAGNETOM! (magnet si môžete k lakom kúpiť samostatne - a je to ten obrázok v pozadí.) 
Niečo podobné som už vyskúšala TU a bola som nadšená. Takže ak Essence poskytne rovnaký efekt s tradične nízkou cenou, máme sa na čo tešiť :-)

Odtiene lakov z prava do ľava:
05 - metal battle, 03 - steel me, 02 - cooper rulez!, 01 - iron goddess, 04 - nothing else metals

7 komentárov:

  1. wow, ak to bude niečo také ako ten magneticky od lorealu, máme sa načo tešiť :) navyše aj tie farby vyzerajú skvele, ešte si počkám na cenu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ano, je to na podobnom princípe ako loreal. Tieto limitky vačšinou stoja 1,9€. Takže super :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Už jsem je viděla u zahraničních blogerek. můžu se jen modlit, ať to u nás mají a ať tam je alespoň jedna barva pro mě :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Paráda :) Taky zkusím jeden ukořistit, ať vyzkouším ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak to som teda nevedela, ale veľmi sa teším, keď to dorazí do našej DM, ešte som si poriadne nekúpila niektoré pekné laky zo starej kolekcie a už je tu nová :)...teším sa!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som to zachytila uz davnejsie, ze od novembra by sa mal dostatdo predaja... tento tyzden 3 krat v DM, a nic... som zufalcek.. :)))
    l´oreal mam tusim dva odtiene, jeden slivkovy a jeden fialovy, ale tento strieborny by som si rada este uchmatla.. :)
    aj ked sa obavam, ze akonahle sa to dostane na trh za cenu do 2 €, bude s takymito nechtami behat polovica Bratislavy...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Veve, velmi sa mi paci tvoj blog a chodim sem ako citat noviny - ani by som nevedela, ze essence ide vydat takyto lak, kebyze necitam tvoj blog.
    Ja tiez stale chodim do drogerie pozerat a nic, len stresujem, ze nezastihnem tento magneticky lak, lebo denim kolekcia bola hned vychytana!

    OdpovedaťOdstrániť