nedeľa 6. marca 2011

h&m - Spring Nails


 Rada by som sa s Vami podelila o moju obrovskú radosť z poslednej poľovačky. Teda, aby sme sa správne pochopili - návštevy secondhandu :-) Podarilo sa mi totiž uloviť úžasný tmavomodrý svetrík s.Oliver za  4 euráče. Je dlhší a má veľký padavý rolák. No a ešte som si k nemu kúpila aj dokonalú kabelôčku H&M len za 3 eurá! Proste skvelá korysť. Pri mojich potulkách po obchodoch som v tom "regulérnom" :-) H&M narazila aj na novú mini kolekciu jarných odtieňov lakov na nechty - Spring Nails. Dokonale ladia s celým mojim nákupom, nemohla som ich tam nechať!


Toto mal byť pôvodne rýchly článok o mojich nových vecičkách. Vďaka nášmu Montymu sa však fotenie stalo bojom s veternými mlynmi a chlpatým prírodným živlom :-))) Evidentne som mu kazila pohodové nedeľné dopoludnie. Prikladám pár fotiek, aby ste vedeli, že blogovanie je niekedy rehoľa :-)))




PS: Tá noha v pozadí je môj drahý, pozerajúci Discovery Channel :-)

6 komentárov:

  1. Skvělé úlovky! U nás moc kabelek nemají, ale ve čtvrtek jsem zaslechla, že v sobotu mělo přijít nové zboží kabelek, tak se musím zajít ve čtvrtek podívat :D U nás v seku už mají jarní/letní zboží. Nejraději bych to tam vykoupila všechno :D
    P.S. Boyfriend má dobý vkus, na Discovery taky hledím skoro pořád :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. super postik, laky vyzeraju super, o ulovkoch ani nehovorim

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak tie laky sú fakt pekné!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. potom nezabudni dat vediet ake su tie laky ;) a gratulujem k dobremu ulovku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. kabelka aj svetrik su pekne a za skvele ceny. Laky sice nemaju moje oblubene farby, no ta tmava modra a bezova vyzeraju pekne.

    OdpovedaťOdstrániť