piatok 1. apríla 2011

golden rose - No.132


Vždy keď si spomeniem na Golden Rose - No.132 mám chuť odlakovať aktuálnu farbu na mojich nechtoch (nech už je to čokoľvek) a nalakovať túto skvelú tmavú fialovú! Nie je to síce extra originálna farba, ale mám k nej naozaj vrúcny vzťah. Má totižto samé pozitíva.
Ako prvé je Vám určite jasné, že je lacná. 1,80 € za lak, ktorý má dokonalú hladučkú konzistenciu, nerobí absolútne žiadne diery a nezanecháva ani prúžky po štetčeku je to neodolateľne málo. Kryje v prvej vrstve a dokážete ním namaľovať necht povestnými tromi ťahmi. Vlastne sa lakuje úplne sám, Vy len trošku asistujete :-)
Odtieň si zaslúži detailnejší záber. V bežnej prevádzke vidíte tmavo-vínovo-fialovo-červenú farbu. Pri podrobnejšom skúmaní ale narazíte na malilinkaté modré nanotrblietka a o trošku väčšie červené glitríčky. Sú skvelé a dodávajú mu hĺbku a šťavu. Dovolím si tvrdiť, že pristane každému a myslím, že všetci čo toto čítajú by si ho mali ísť okamžite kúpiť! :-) Proste povinná výbava!


Pri tejto manikúre som použila podlak Manhattan a nadlak Seche Vite. Trvácnosť bola týždeň. Neviem síce odhadnúť nakoľko to bolo zásluhou samotného laku, alebo ostatných použitých "komponentov", ale je to ďalšie plus do zoznamu.
Ja ho milujem. A čo Vy? ;-)

8 komentárov:

  1. vyzera velmi dobre... ja fialovu mozem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. what a lovely color :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Very very pretty!
    I like it's not a "flat" colour at all :^)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jajajaaaaaj moja farba ♥ (niet čo dodať ;) )

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no, teda mne sa aj 1, 50 e zda vela, ja si kupujem laky za necelych 50 centov made in mexico a ine ani nekupujem.su proste dokonale, nepruzkuju, nehustnu, skvelo sa natieraju, schnu kratko a vydrzia tyzden..:D
    www.vidabellafashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Je celkom pekny aj tie trblietky v nom, no trochu mi vadi, ze je to skor purporova, nez fialova... ja mam radsej tu klasicku fialovu

    OdpovedaťOdstrániť
  7. fialova/levandulova a vsechny ostatni barvy tohoto odvetvi mam strasne rada :) tenhle je hrozne chic a dokazu si ho predstavit i na mych kratouckych nehttech :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja som vedela, že fialovou Vás poteším! ;-)

    OdpovedaťOdstrániť