piatok 27. mája 2011

carlo di roma - Candy Pink


Každoročne chodím s mojim drahým na jar na pár dní na výlet do Terchovej. Ako tak lozíme po horách, príde mi občas smutno za civilizáciou, presnejšie po lakoch na nechty :-) Tak som bola aj v tejto rázovitej dedine nútená pohľadať nejakú drogériu. A našla som... teda bol to skôr "zmiešaný tovar", ale laky tam mali!
Absťák som uhasila značkou carlo di roma - Candy Pink. Siahla som po nej najmä preto, že sa unúvali a dali svojim odtieňom aj meno. To u mňa vždy vzbudí záujem :-)

 

Tento môj stál iba 1,80 € a už sa vytešujem z peknučkej bieloružovej farby. Nie je extra originálna, ale myslím si, že v základnej zbierke lakov by takáto baby pink nemala chýbať. Konzistencia je príjemná, krémová a trochu hustejšia, takže pri lakovaní stačia dve vrstvy a máte hotovo.
Výdrž som zatiaľ ešte neotestovala, lebo tieto fotky sú len vzorka na jednej ruke, ale keď ho nalakujem ako komplet mani, preverím aj tú výdrž a dám vedieť.

Poznáte niekto túto značku? Ak áno, kde ju ešte predávajú?

5 komentárov:

  1. Značku neznám, ale barva se mi moc líbí! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný28.5.11

    fakt pekný :) a našla som tie laky tu : http://www.nej-drogerie.cz/laky-na-nehty/696-carlo-di-roma-lak-na-nehty-14ml.html aj keď sa mi vidí, že tam majú nejak málo odtieňov ..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak sladké :) Jako bonbony vypadají tvoje nehtíčky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. farba je krasna, taku ruzovu (a bledsiu) mam rada...co sa tyka znacky, nepocula som o nej, na prvy pohlad mi pripada taka podivna, no balenie je fajn, mozno je dobra, na ofic.stranke maju celkom dost lakov.

    OdpovedaťOdstrániť