streda 25. mája 2011

catrice - In The Bronx


Konečne sme sa aj na Slovensku dočkali kozmetickej značky Catrice. Ešte síce chvíľku potrvá kým sa dostane aj do menších miest, ale je to na dobrej ceste :-)

Dáme si teda prvú malú ochutnávku. Catrice - In The Bronx je skutočne skvostné predjedlo, mám totiž na neho iba samé pozitíva! Originálny tmavý bronzovo-zlatý odtieň mi celkom pristane a bola radosť sa na neho pozerať. Metalický finish robí pri lakovaní trošku prúžky, ale bežný užívateľ si ich nemá šancu všimnúť. No a my fajnšmekri mu to kvôli krásnej farbe a ďalším plusom ľahko odpustíme ;-)
Lak má plochý štetček, s ktorým sa dobre pracuje. Je akurát dlhý, akurát mäkký a hlavne - nie je príliš široký. Konzistencia pohodovej aplikácii napomáha a čerešničkou na torte je bleskové schnutie.

Môj prvý dojem z kozmetiky Catrice teda dopadol nad očakávania dobre!
Aké sú Vaše skúsenosti? Už ste mali možnosť vyskúšať? 

10 komentárov:

  1. Opravdu zajímavá barva..;) A u nás v ČR jsou jen dvě kolekce achjo :( Snad se to brzo změní...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prý konečně, když mi u nás tenhle lak ani neviděly:-D
    Už jsem jeden lak Catrice zkoušela- krémový a překvapilo mě jak krásně kryl už v jedné vrstvě a jak se sám od sebe leskl. Štěteček hodnotím jako lepší průměr, což je u mě dost vysoko;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Catrice je super znacka! Vysoka kvalita! Uz aj mam dve letne farby od nich :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som si prave vcera kupila s velkym nadsenim svoj prvy zlty lak a to prave Catrice - Bye, Bye Birdy! a hned ked som prisla domov,som ho skusila, no pripadal mi strasne tekuty a velmi narocne sa s nim lakuje,lebo stekanim po nehte robi pasiky aj po dvoch vrstvach.. cize,cakala som viac,no zial kusok sklamal..:((( neviem,cim to je?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. wau tak toto vyzera fakt dobre:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten vypadá senzačně (obzvlášť na tvých nádherných nehtech :-) ).
    Ještě jsem tu značku nezkoušela, ale chystám se :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. vyzera pekne, ako vzdy na tvojich fotkach sa mi paci viac nez v skutocnosti :D
    Ja som si od toho nevydareneho cierneho kupila nedavno dva catrice laky (Lost in Mud a Hip Queens Wear Blue Jeans), velmi netypicke farby pre mna, zatial som ich neskusala, no na nete boli celkom ok reviews, tak snad budu fajn.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. nevyskusali, ale chystam sa!!! diky za recenziu!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. laky som neskúšala, lebo ich mám megaveľa, ale tie ich odtiene sú úplne že ach :) ťažko sa odoláva.. ako cenu útechy som skúsila rozjasňujúci púder a som veľmi spokojná... všeobecne ich odtiene či už tieňov, rúžov, lakov sú fakt krásne

    OdpovedaťOdstrániť
  10. krásna farba, túto značku som ešte neskúšala, ale chystám sa.

    OdpovedaťOdstrániť