nedeľa 15. mája 2011

essie - Shelter Island & essence - Clyde


Tento lak som si pridala v jednej objednávke viac-menej do počtu, v zbierke mi chýbala taká pravá stredne modrá a teda voľba padla na túto. Nakoniec som si Essie - Shelter Island úplne zamilovala! :-) Pochádza zo staršej kolekcie The North Fork z roku 2009 a je to krásny pozitívny odtieň. Nebíčkovo modrá farba, s ktorou mám pocit, že ležím niekde na lúke v tráve, okolo mňa bzučí čmeliak, voňajú kvety ... a ja pozerám do hora na oblohu a pospevujem si: " Je naprosto nezbytné, aby nebe bylo blankytné..." Hmmmm...


Z tej praktickej stránky ma tiež nesklamal - lakoval sa úplne pohodovo, dve vrstvy na sýtu farbu stačili a uschol naozaj bleskovo.


  Po dvoch dňoch nosenia som sa rozhodla ho ešte troška oživiť a použila som efektový nadlak Essence - Clyde. A to bola úplná paráda! :-) Z mojich nechtov sa stalo desať žiarivých diskogulí, ktoré pútali pozornosť kade som išla :-) Toľko komplimentov na moju manikúru som dávno nedostala ;-)

 

Ešte raz ďakujem Janke z BA, že bola taká milá a Clyda mi poslala. A nie len jeho :-)

9 komentárov:

  1. Je krásný samotný i s Clydem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ježiš ten je nádhernej, doufám,že ještě půjde sehnat, protože bych ho asi chtěla :) a perfektní blog,to musím sledovat,jsem do laků blázen :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nej, nej modrá jakou jsem viděla..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak toto je ale ze akaaaa farba!! wow... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na modrou sice nejsem, ale tahle ti opravdu sedne;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. obycajna modra ale aj tak pekna a zaujimava :)a s tym efektnym lakom super!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. veru pekne to spolu vyzera, no urcite si mala zabavu pri odlakovavani, ze? :D

    OdpovedaťOdstrániť