sobota 21. mája 2011

l´occitane - Shea Butter


Ak majú Vaše nechty obdobia, keď sa lámu a štiepia, rastú pomaly alebo vôbec, kožička okolo nich je suchá a robia sa Vám zádery... investujte do bambuckého masla.
Ja teraz používam toto maličké od L´occitane a stalo sa mojím najlepším kamarátom :-) Keď cítim, že moje nechty potrebujú "napapať" urobím im výživnú masáž. Sadnem k telke, zoberiem túto mini plechovičku a postupne maslo vtieram do nechtového lôžka a kožičky. Bambucké maslo je balzam, ktorý perfektne hydratuje, vyživuje a chráni pokožku. Jeho konzistencia je hutnejšia než akýkoľvek krém na ruky, na pokožke sa dlho udrží a urobí na nej ochrannú vrstvičku. Výsledky určite uvidíte čoskoro! :-)
Čo používate na výživu nechtov Vy?

7 komentárov:

  1. ooo bambucke maslo je uplne super vec :) na nechty som este neskusala ale mala som telove mlieko take a teraz mam sprchac s nim a uplne super vobec som neni sucha a co je dolezite neskrabem sa po nom! :) aaa ja nepouzvam na vyzivu nechtov skoro nic :D a preto mam suchu tu kozu okolo a potom si ju kusem :( ale ked tak v zime si davam normalny krem na ruky aj na nechty :D a po lakovani si davam ten olejcek ale to je taky jak nic smejdovy moc mi to nepomaha :D a na nechty si davam taky vyzivny gel ale co ja viem ci mi to pomaha :D a ten si davam na odlakovane takze mam ho asi dve hodky maximalne potom uz ide lak :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. bambucke maslo je super vec, no ja si ho kupujem inde, obycajne neznackove a stoji zlomok ceny oproti tomu z l´occitane

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja pouzivam klasicky olejcek na okolie nechtov:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bellatrix: prezradis ake a ked ho dostat kupit? L'occitane je pre mna tiez dost mastna znacka... radsej si kupim nejaky ten lak do zbierky a neznackove BM.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Myslím, že rovnako dobré a oveľa lacnejšie bude toto od Saloos:
    http://www.saloos.sk/bio-karite/bio-karite-100-bambucke-maslo.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mala som najprv od saloos a potom este lacnejsie odtialto http://www.sashe.sk/U_sikovnych_ruk/detail/bambucke-maslo-100g (pride v sacku, treba mat krabicku)

    oboje boli kvalitou velmi dobre

    OdpovedaťOdstrániť
  7. o tomto som zatial nepocula, asi preto, ze kremy a podobne veci sa snazim pouzivat co najmenej, lebo neznasam na rukach nic co je len trosku mastne..a potom mi ta pokozka tak aj vyzera :) mozno skusim, ak nejake zozeniem.

    OdpovedaťOdstrániť