sobota 11. júna 2011

catrice - Mona Lisa Is Staring Back


Vďaka kolekcii UltiMate Nudes od Catrice som sa zamilovala do (takmer) nahatých nechtov :-)
Vážne, ako tak stáli jeden vedľa druhého v regáli, v dokonalej harmónii, na prvý pohľad nenápadné a skoro rovanaké... Farby prechádzali od púdrovej ružovej, cez smotanovo bielu až po odtieň bielej kávy. No nádhera!

Nie, ešte som si kompletnú kolekciu nekúpila, ale aj to časom príde. Najmä keď som vyskúšala prvú lastovičku Catrice - Mona Lisa Is Staring Back. Je to éterická farba alabastrovej pokožky. Nevšimnuteľná krása spočíva v tej jednoduchosti a v tom ako necht vyzerá prirodzene pekne a zdravo.
Sviežosť celému vzhľadu dáva ešte jemnučký zlatavý shimmer, ktorý je viac vidieť vo fľaštičke, ale nalakovaný je rovnako rozkošný!

 

V podstate som z tohto odtieňa dosť vedľa :-) Aj pri lakovaní som si to užila, milo ma prekvapil. Čakala som, že bude viac sheer, ale kryl veľmi dobre. Toto sú tri vrstvy. Jasné, línia nechtu ešte občas vykukne, ale páči sa mi to takto!
Jediný nedostatok vidím v rýchlosti, teda skôr "pomalosti" schnutia. Bez rýchloschnúceho nadlaku sa neobídete.

17 komentárov:

  1. ooo, vyzera uzasne, tiez som po nejakom pokukovala, ale som natolko nerozhodna, ze este ani jeden nemam doma. :/ ale asi sa necham inspirovat ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. moc bledeeeeee na mna :D ale chcela by som vidiet celu kolekciu a urcite by som si vybrala...len zavitat do DMky (a vobec ktovie ci tam uz tuto znacku aj vobec maju :D )

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Parádní barvička! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Anonymný12.6.11

    Minulý týždeň som si ich aj ja obzerala a jeden som už aj mala v košíku, ale nakoniec som ho tam nechala :/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. suhlasim :) kupila som si ho kvoli tej kombinacii uzasnej farby a nevtieravo krasnemu shimmeru, tiez tri vrstvy a potom som si len stale hladela na ruky, ze jeeeej :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. prekráásne, presne moja šálka kávy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak ten u nás taky nemáme...závidím, je nádherný!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Je velmi pekny, jemny elegantny. Ja by som si ho asi nekupila, jeden takyto ,,svetly" lak mi doma staci:) A obzvlast teraz v lete sa treba vyburit farbami podla mna:)
    Ale je naozaj pekny!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. krasny odtien s odleskami, cim neposobi nuden, super volba

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Moc se mi líbí tvar tvých nehtů, jsou dokonalé. Lak je už jen třešnička na dortu ;-).
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  11. tak ten je překrásný, ten musím mít! a máš úžasný blog, jsem nový čtenář :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Vcera som si tento lak kupila, lebo sa mi velmi pacil na fotkach. V skutocnosti sa mi tiez paci, no na fotkach su vsetky laky o trosku krajsie (asi ine svetlo alebo co)

    No prekvapilo ma, ze pises, ze sa lakoval dobre, mne sa lakoval dost hrozne, ci uz som dala podlak alebo nie, prva vrstva sla celkom dobre, no dalsia a dalsia akoby po prejdeni stetecka brali lak z tej uz zaschnutej vrstvy a tym padom vznikali ryhy, este aj po trochu vrstvach tam su trochu vidiet, takze by to chcelo este jednu vrstvu.
    Dalsia vec je schnutie, mne zachli tie tri vrstvy celkom rychlo a nepouzila som ziadny nadlak ani rychloschnuci lak....zaujimave...

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Téda, ten odstín je super!!

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ahoj, chcela by som sa ťa spýtať, čo používaš na nechty, aby ti dlhšie vydržali nalakované, ďakujem za odpoveď :)

    OdpovedaťOdstrániť