piatok 24. júna 2011

cnd - Urban Oasis


Existuje pomerne málo lakov, ktoré kryjú už v prvej vrstve. A ešte menej je takých, keď je jedna vrstva  naozaj dokonalá po všetkých stránkach.
K nalakovaniu Cnd - Urban Oasis som sa dlho odhodlávala, moja letná nálada si žiadala úplne iné odtiene... ten deň je však tu a ja so zistila aký to bol super nápad :-)

Takmer nikdy nezačínam príspevok hodnotením konzistencie, no teraz musím, lebo práve tá je na Urban Oasis najsamlepšia. Lak je nadpriemerne pigmentovaný a konzistenciou "krémik" - Ale aký! Úplne hladučký, jemný, lesklý... presne ako horúca roztopená čokoláda. Ibaže zelený :-)
Nanášanie je absolútna oddychovka, štetček je disciplinovaný a lakuje presne. Tú jednu skvelú vrstvu som už spomínala a vysoký lesk vidíte aj sami. Rýchlosť schnutia som ani nestihla zaregistrovať.
Jednoducho nebo na zemi.


 Čo sa týka farby, mám ju vlastne do počtu. Viete, keď dostanem pocit, že som si už dlho žiadny lak nekúpila, prehrabnem zbierku a rozpočítam akých odtieňov mám deficit... no a raz som zistila, že tmavý zelený a lebo naozaj tmavý modrý by sa hodil :-) Takže jedného pekného dňa pricestoval aj tento fešák a je zelenomodrý, tealový a viac zelený ako modrý, ale hlavne sýty a hlboký.
Na prvé počutie isto nie je podobná farba elegantná, ale po nalakovaní tvrdím opak. Moje ruky vyzerali tak nejak dospelo, akože vedia čo chcú a môžu si dovoliť takýto výstrelok :-)))

K tomuto laku patrí aj dvojča - efektový nadlak Teal Sparkle, ten zostal u pôvodnej majiteľky Peťky. Ku mne cestoval len Urban Oasis a pekne spolu si ich môžete prezrieť TU alebo aj TU a TU. Je toho plný internet.
Aby však tomu môjmu nechýbala stratená polovica, prelakovala som ho tenšou vrstvou Essence - Choose Me! Lebo trblietavé ja rada. Vlastne som sa výberom aj celkom trafila - síce je Essence zelenší ako Teal Sparkle a má viacej zlatavých glitríčkov, výsledný efekt sa od originálu priveľmi nelíši. 


 Myslím si, že použitím nadlaku sa odtieň stal o dosť výstrednejším a dá sa povedať bláznivým. Mne to nevadí, naopak - vyhovuje, ale chápem, že nie všetky na to máme náladu a povahu. Ja som tiež mala problém zladiť ho s oblečením... a nakoniec sa mi ani nepodarilo :-)

9 komentárov:

  1. Krásně jsi tu kombinaci vymyslela! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nenasla si to spravne pomenovanie je PETROLEJOVY :D:D teda na fotkach, ale trosku zelenej mi tam este k tej petrolejovej chyba:D...a s tym nadlakom je to omnoho lepsie :) schvalujem

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já zrovna na tuhle tealovou barvu taky nemám náladu, ale určitě to taky jednou přijde :) A sluší ti obě kombinace.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mě se tahle barva děsně líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Samostatná farba sa mi nepáči, s nadlakom je to paráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. s nadlakom to dostalo zase novy rozmer:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ten od essence je úžasný!!musím si ho koupit:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten CND sa mi paci, pripomina mi to Hip Queens wear blue jeans) a ten Essence je dupe Zoya - Charla. Pekna kombinacia, no ani ja by som veru nevedela co si k tomu obliect, okrem cierneho.....cierne saty a taky lak by vyzerali spolu pekne, no asi skor na jesen alebo na zimu...mne sa to moc na leto nehodi.

    OdpovedaťOdstrániť