pondelok 27. júna 2011

golden rose - No.17


Ďalšia zdanlivo neletná farba je od Golden Rose a odtieň má číslo 17. Tmavšia, teplá a elegantá - hodila by sa skôr na jeseň alebo zimu aby Vás zohriala :-)
No kedy inokedy by vynikli tie prekrásne trblietka v nej ak nie v práve v lete? Keď na ne svieti slnko? Lebo tie trblietka sú na tomto laku najdôležitejšie. Prevažujú hlavne bordové a zlaté, sem tam zahliadnete nejaký, čo sa leskne do zelena. A všetky plávajú v sladkom červenom víne.
Nie je to zrovna unikátny odtieň, ale pre mňa má šmrnc. Ako všetko ligotavé :-)

Samotná konzistencia laku a schnutie je bezproblémové. Kryje v dvoch vrstvách, ja som dala tri. Trošku som sa však potrápila s nanášaním. Štetček spolu s hranatým vrchnáčikom nemajú snáď ani 5 cm. Je dosť ťažké ho mojimi dlhými prstami uchopiť a nejak slušne nalakovať oblúčik pri nechtovom lôžku. Tak je celá manikúra trochu nemotorná.

11 komentárov:

  1. mas pravdu nie je to nejaka neobycajna farba, ja mam tiez doma nieco podobne...ale je to zaujimava farba :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádhera!.. vidiiim ju na sebe na jeseň..joj vtedy vynikne ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádhernej, nechápu, že ho nemám:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krásna farba....pripomína mi žeravú lávu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pro mě je krásný a zrovna jsem si pořídila od Golden Rose také nějaký z řady Multi Dimension, červenozlatý, tak už jsem na něho zvědavá.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. když ty máš tak nádherný nehty, že ti sluší všechno!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Hehe, tá žeravá láva je super prirovnanie :-)
    A som rada, že sa Vám aj taký obyč lak za pár korún tak páči.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ked budes mat zavoreny lak, skus potiahnut ten modry vrchnak. Zostane ti tam iba maly cierny "valcek" s tym sa to lepsie lakuje:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. No ja som si vcera kupila 2 mini laky Golden Rose za 1 euro, stary staroruzovy a druhy taky zvlastny nedefinovatelny-hnedo-vinovy-vyzera ako med, ten tvoj je krajsi, chcela som pekny tmavy vinovy na nechty, ale tento je skor hnedy, iba na svetle sa leskne do vinova. Niekedy je to fakt loteria kupit lak, flasticka pekna, ale ked to clovek da na nechty, tak bud to ma chut hned odlakovat alebo uz viac nepouzit

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Sánka dolu Baja! :-) Vedela som, že túto vychytávku používa Chanel, ale že aj GR - tak to som prekvapená.

    7catherine7: Pri tých drahších lakoch má človek možnosť vidieť ich nalakované na nechtoch na fotkách na nete. Aj keď niekedy tiež nezodpovedajú realite.
    No pri týchto drogérkových lakoch je to bohužiaľ systém pokus-omyl...

    OdpovedaťOdstrániť