nedeľa 4. septembra 2011

pupa - No.L278


Dúfam, že som to číslo odtieňa napísala správne... nejako som ho na tej fľaštičke nemohla nájsť.
V každom prípade, vy ho v predajni poľahky nájdete - v Pupe majú čierny so zlatými trblietkami iba jeden a to práve tento L287. Farba je naozaj pekná, tmavá, sýta... ozvláštnená práškom zo žltého mačacieho zlata, ktoré mu dodáva šmrnc.
Lakuje sa nezvyčajne. Pri prvej hrubšej vrstve máte pocit, že bude stačiť práve tá jedna. Pre plnosť farby môžete pridať ešte druhú, ale dajte si pozor - lak začína na konci štetčeka hustnúť a komplikuje to nanášanie. Vlastne si tým iba rozrýpete to už nalakované.
Mám doma jeden dosť podobný odtieň od Avonu (recenzia TU) a lakuje oveľa lepšie, len zasa tých trblietok má menej. Ach jaj, ani jeden nie je úplne dokonalý.


4 komentáre:

  1. tento mam aj aj, ale este som ho nelakovala.. haja si v krabici od jari, tak.. hadam pride jeho cas, ked je uz jesen.. za dverami.. buuuu.. :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no supeer, ja som si tento zrovna vybrala do tej mojej vyhry (teda dufam ze to je on) a vola sa gold-black a jeho cislo je 706 :) a to ani ja nikdy neviem, ktore je u pupa lakov to spravne cislo :D ale podla tohto ho najdes :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. předávám malou blogovou štafetu http://www.minaandanailpolish.com/2011/09/7-make-up-facts-about-me.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Anonymný7.9.11

    ako to ty len robíš, tak pekne rovnomerne rozotrieť lak fakt ja nedokážem:(

    OdpovedaťOdstrániť