štvrtok 29. decembra 2011

catrice - Lovely Sinner


Pred časom dorazila už konečne aj k nám nová kolekcia od Catrice - Welcome to Las Vegas. Čo všetko obsahuje si kuknite priamo v DMke alebo napr. TU, no sú toho tiež plné blogy :-)
Ja som si z nej zaobstarala transparentný púder a jeden lak. Áno, čítate dobre, iba jeden. Stalo sa mi to snáď prvý krát, že som nejakú limitku takto odignorovala. Neviem, či bolo v drogérii blbé svetlo, ale ani jeden z ponúkaných odtieňov ma nezaujal, prípadne už podobný doma mám.
Samozrejme vlastním aj niečo také ako je dnešný Catrice - Lovely Sinner...vianočná rozprávka, trblietavé ozdoby, nos soba Rudolfa :-) Proste decembovú gýčovú červenú som si vybrala do zásoby, pretože u mňa ide na odbyt :-)


Úplne dokonalý lak to teda nie je... má dva zásadné nedostatky:
Ten prvý na Vás vykukne hneď ako otvoríte fľaštičku - hrubizný plochý štetec, ktorý sa do hrdla nádobky takmer nezmestí. Toto nie je moja šálka kávy a mám dosť problém s ním lakovať. Pôvodné Catrice štetce sú tiež ploché, ale aj podstatne tenšie a teda presnejšie, viac mi vyhovovali.
Druhá nedobrá vlastnosť sa ukáže až úplne na konci lakovacieho procesu, pri schnutí. Je síce rýchle, ale povrch ostáva hrubý a matný. Takže nadlak je nutnosťou.
Aby som však nebola dnes iba negatívna, musím pochváliť naozaj dobrú konzistenciu. Je jelly, ale postačujúco kryje v dvoch vrstvách, hladko sa rozotiera a zachováva si aj po uschnutí šťavnatosť a určitú iskru.

Čo dodať na záver? Ak Vám ešte koluje v žilách cukor z vianočného pečiva a chcete si zachovať štedrovečernú náladu aj naďalej, bežte si ho kúpiť. Nič vianočnejšie drogérie neponúkajú.

8 komentárov:

  1. Líbí se mi, matný finiš by mi nevadil, ale teda tím štětečkem jsi mě docela vystrašila...
    Takže myslím, že si počkám, až se zas mj objeví ten stojan se "stálými" laky a některé si vyberu, ty jejich limitky mě teda moc nelákají... :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný29.12.11

    pretty and girly colour , ı like it :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow, to je barvička... Z produktových fotek mě taky nic moc nezaujalo, ale musím říct, že tenhle odstín vypadá dost dobře (a to červeným nehtům fakt zrovna neholduji:) No asi budu muset okouknout na živo...

    http://2-b-beautiful.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. aj ja ho mam len som bola velmi sklamana vydrzou :(
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. aj ja som velmi sklamana.....nalakovala som si ho den pred Vianocami a na Vianoce vecer uz sa mala kusok odlupnuty.....a som si myslela, ze iba ja som divna, ked sa mi tak zle lakoval..som rada, ze nie som sama

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mne ta farba velmi paci, este v zbierke nemam cerveny lak s cervenymi trblietkami hmm, mala by som to asi napravit, co? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. už je doma, už nalakovaný a som nadšená, je skutočne nádherný, úplne sa mi hodí na zimu, čiže kým sneží asi ho budem častejšie vyťahovať :) a ten štetček je trošku chybička krásy teda :/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Anonymný31.1.12

    Mne sa ta farba velmi paci, aj stetec, ja zas nemam rada tie tenke, robia mi cmuhy.....len vydrzi straaaaasne malo :(((((((((( na druhy den sa mi pukal a cely necht sa olupol.....aspon som nemusela pouzit odlakovac :))))))

    OdpovedaťOdstrániť