štvrtok 3. mája 2012

avon - Illusion


Vždy keď sa mi dostane do rúk katalóg Avonu, objednám si nejaké laky. Ostatná kozmetika ma moc nezaujíma, ale laky si vyberiem vždy. Len smola, že obrázky v katalógu nie celkom zodpovedajú realite a občas príde prekvapenie.

Aj o odtieni Illusion som si pôvodne myslela, že bude pistáciový... To síce nie je, ale napriek tomu moje očakávania naplnil. Je totiž veľmi zaujímavý a podobný by ste iba ťažko hľadali.
Základom je v podstate kopec bielej farby s kvapkou sivej a asi piatimi kvapkami zelenej. Navyše obsahuje ostro fialový shimmer, ktorý na povrchu vytvára taký perlový, prelínajúci sa efekt. Takto vznikol dosť zle identifikovateľný odtieň, ktorý mi pripomína vypľutú zubnú pastu s trblietkami :-))) Prepáčte nechutné prirovnanie, ale nemôžem si pomôcť... :-)
Lakovanie bol tak trochu očistec, v prvej vrstve robil strašné diery, lysiny a nerovnosti. Druhá vrsta by pre plné krytie stačila, ale kvôli tým dieram som musela nalakovať aj tretiu. Asi aj pre tieto pomerne hrubé nánosy pomaly schol a bez Seche Vite by som sa konca ani nedočkala.
Vydržal tak priemerne - tri dni bol pekný. Viac však od laku ani nečakám, dlhšie ma jedna farba na nechtoch ani nebaví :-)


7 komentárov:

  1. oh what a great colour!lovely :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. paráda, a ta vypľutá zubná pasta, ma pobavila ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. zaujímavý..najprv som si myslela, že to bdue duchrome ale nie nie :P ale keby bol, bol by krajší :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ja som si myslela, že to bude obyčajná krémovka, ale nie je... :-) No mne sa páči aj takýto, lebo je úplne iný ako všetky ostatné :-)))

      Odstrániť
  4. Anonymný5.5.12

    Pěkné přirovnání :) Napříč opravdu hodně zajímavému odstínu bych si ho nepořídila, mám s laky od Avonu jenom špatné zkušenosti :-/ Popravdě krom trestuhodného lakování mi nevydrží na nehtech ani jeden den. A na nohou, kde mi všechny jiné laky vydrží prakticky až do odlakování, mi tento slezl asi po 2 týdnech (byl s nad- i podlakem) - což vypovídá samo o sobě. Škoda toho, ale už za ně neutratím ani korunu.
    Verunka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No áno, hlavne krémové laky z Avonu sa dosť obtiažne lakujú, lebo majú dosť tvrdý štetček a robia diery. S výdržou sú u mňa také priemerné, niečo ako Essence. Tak tri dni sú ich maximum. Ale nejak veľmi ma to neštve. Mňa vie pri lakoch najviac vytočiť keď nekryjú. To sa mi pri týchto zatiaľ nestalo, asi mám šťastie na odtiene :-)

      Odstrániť
  5. Krásná barva, hned jak se mi dostane do ruk katalog Avon tak si lak objednám:-)

    OdpovedaťOdstrániť