nedeľa 20. mája 2012

china glaze - Blue Island Iced Tea


Tento lak má pekných pár rôčkov a je pravda, že aj ja som po ňom dlhšie pokukovala. Veľmi ma lákal ten krásny modrý mrazivý odtieň, ale podľa recenzií som obávala nie moc dobrého lakovania... Nakoniec som sa však rozhodla a už je konečne u mamičky :-)
China Glaze - Blue Island Iced Tea je neokukaná kombinácia miniatúrnych svetlejších modrých a strieborných mikrotrlietok, ktoré spolu vytvárajú môj obľúbený foil finish. Je pekne a jemne trblietavý, ale napriek tomu na nechtíkoch pôsobí výrazne.
Podľa očakávaní sa pomerne mizerne lakoval - konzistenciou je veľmi tekutý, pri nanášaní sa rozlieva a je treba ho strážiť. Mne sa podarilo naniesť tri hrubšie vrstvy, takže pekného krytia som dosiahla. Ak ste však zvyknuté dávať vrstvy skôr tenšie, budete ich potrebovať viac. Schne priemerne a primerane, výdrž mal u mňa štandardné štyri dni.
Suma sumárum, asi mám dosť praktických dôvodov Vám tento lak neodporučiť, ale keď mne sa tak páááči, že jednoducho nemôžem byť zlá :-)


11 komentárov:

  1. kraaaasny :) chladive osviezenie pre nastavajuce teple dni ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky jsem po něm šilhala, ale nakonec zvítězl rozum a řekla jsem si, že odted jenom Chiny, co se dobře lakují (:D ne, že bych tím tak svou nakupovací mánií tím pádemm usměrnila :D), takže jsem místo něj volila jinak.
    Je sice hezký, ale s odstupem času jsem si uvědomila, že je dobře, že v tu chvíli zvítězil mozek. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U mňa takéto psychologické ťahy fungujú len určitý čas... Nakoniec vždy podľahnem, keď sa mi odtieň páči :-)

      Odstrániť
  3. moze mi potom niekto vysvetlit, preco su tie laky take drahe? teda v porovnani s klasikou v dm napriklad.
    nedavno ma totiz pochytila lakovacia mania, a china glaze su zatial len moje vysnene trofeje, zakazdym ked ich vidim si predstavujem aka radost to musi byt lakovat s nimi, ale tak podobny efekt ako tu opisany zazivam ja s lakmi s cinskych obchodov...s tym rozdielom ze ak ja dam za lak 1€ nemozem sa stazovat ze nelakuje poriadne..
    inak manikura velmi pekna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No oni v podstate až také drahé nie sú ako si všetci myslia... :-) Všeobecne obľúbený a dostupný e-shop www.hairbeauty.cz má laky China Glaze za 4,76€ pri objeme 14ml. Napr. laky Essence stoja myslím 1,49€ za 5ml, keď si to prerátaš, zistíš, že Essence v objeme 14ml by stál cca 4,172€. A to je minimálny cenový rozdiel.
      Samozrejme každá značka má vydarenejšie a menej vydarené odtiene. Preto je dobré si pred nákupom kuknúť recenzie na nete a potom sa rozhodnúť, či ti za cenu horšej konzistencie tá farba stojí. Mne to v tomto prípade stálo za to :-)

      Odstrániť
  4. Jůůů ten je krásný :) Taky by mě zajímalo, co je na těchto lacích tak drahé, viz komentář od mariq :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie sú drahé, oni sú hlavne objemovo väčšie ako laky z drogérie. Tiež majú tieto značky niekoľko kolekcií nových farieb ročne a často sú to odtiene, ktoré by si v drogérii ťažko hľadala. Celkovo majú širokú škálu lakov. Kvalitné balenie, pri ktorom sa nestane, že vrchnáčik ti zostane v ruke a štetček vo fľaštičke. Oveľa menej vyschýnajú a hustnú.
      No a samozrejme platíš aj za značku zvučného mena :-)

      Odstrániť
  5. poměrně mrazivá barvička, ale hrozně hezká!!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. oblacikova modra, myslim,ze celkom vhodna aj na leto:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Anonymný22.5.12

    Je nádherný, ten chlad z něj úplně vyzařuje - myslím, že v létě bude parádní alespoň pro optické zchlazení těla 8-) Mám od Chiny Sexy in the City a ten mi zas evokuje modravý bazén někde u hotelu. Prostě paráda, ChG umí perfektně navodit atmosféru! ;-)
    Verunka

    OdpovedaťOdstrániť