utorok 15. mája 2012

essence - Iced Latte


Kozmetická značka Essence doplnila radu svojich lakov veľmi peknou kolekciou Nude Glam. A ako je z názvu jasné, ide o nenápadné odtiene, splývajúce s pokožkou. Priamo v drogérii v ostrom neónkovom svetle sa mi zdali odtiene rovnaké a takmer naslepo som siahla po laku Iced Latte.

Zdal sa mi najsympatickejší :-) Určite preto, že ako jediná béžovka z nich, nemal príliš hnedý, príliš žltý alebo príliš sivý podtón. Iced Latte je totiž najružovejší nude lak aký som kedy videla :-) Tá farba je jednoducho očarujúca - svetlučká, mäkká a príjemná na pohľad.
Tiež lakovanie prebehlo bez väčších problémov. V prvej vrstve trošku dieroval, ale nič čo by sa nedalo zvládnuť. Druhá vrstva všetko pekne zakryla a zcelila do hladkej lesklej plochy. Schnutie s použitím Seche Vite bola bleskovka, veď ako inak...:-)
Jediné, čo sa dá tomuto laku vyčítať je výdrž. Hneď na druhý deň sa mi začal dosť markantne odlupovať - žiadne ošúchané končeky, proste celé kusy laku išli dole. Možno to bude tým, že som tentoraz nemala čas a nenaniesla podlak... neviem. Mne väčšinou laky od Essence držia fajn tak 3 dni. Vám ako? :-)





32 komentárov:

  1. krasna farba... ale ta povedzme si... na tvojich pekne tvarovanych nechtoch vyznie vsetko :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Toto je taký "slušivý" odtieň, takže to nie je len zásluha mojich drápkov :-)

      Odstrániť
  2. tento mám aj ja, a môžem len potvrdiť,že to je krásna farba :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak ty maš neštastie :) ja som si kupila 2 nude odtiene ( o par dni bude post) a s použitim nadlaku z kolekcie fruity ten vonavý , mi držia bez škrabanca už 4-deň ( klopklop) :-) ale je krasny!:)
    http://bloomingflowers-ika.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt neviem čím to je, obyčajne s Essence lakmi nemávam problém... Ale nevadí, farba je krásna, tak som rada, že ho mám.

      Odstrániť
  4. aaa, si mohla skôr napísať tento článok:D Akurát dnes som stáala asi polhodinu pri lakoch a hľadala niečo jemné a tento je úplne skvelý! By som ani nepovedala, ž ebude na nechtoch tak skvele vyzerať!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pekny odtien, rozmyslam, ze si ho kupim, lebo podobnu nude farbu zatial nemam ;] mne sa najviac pozdaval odtien Cafe Ole, ale ten vyzera na presnu kopiu Nude It z colour&go kolekcie, ale Iced Latte sa zda byt fakt pekny!

    mne essence laky vydrzia v priemere tiez 3-4 dni, po dlhsej dobe ma ta ista farba prestava bavit, takze je to akurat =)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne tiež tak vydržia a tiež ani viac nepotrebujem. Ja sa aj tak už na druhý deň teším na ďalšie lakovanie :-)

      Odstrániť
  6. prepac, ak som zvedava. ale zaujima ma to. mas z toho nejaku proviziu od essence, ked im robis taku reklamu.? robi to vela blogeriek..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie nie, žiadnu províziu od Essenece nemám a ani laky od nich zadara nedostávam. Laky na zrecenzovanie som zadarmo dostala iba 3 kusy od Barry M, táto značka mi tiež občas sponzoruje súťaže pre mojich čitateľov. Za to som moc rada, lebo s BarryM som bola moc spokojná oveľa skôr ako sme nadviazali spoluprácu. Inak ak je článok sponzorovaný, vždy je to v ňom uvedené.
      Máš pravdu, momentálne veľa firiem podporuje blogerky... ale čo som si všimla, väčšinou je to pleťová/telová kozmetika. Na laky má asi málokto takúto vášeň :-)

      Odstrániť
  7. Anonymný15.5.12

    Mám ho právě na nehtech a je fakt krásný...s nadlakem od Essence (Better than gel nails) mi vydrží krásný i 6 dní...teď ho mám den třetí a nejsou ani konečky ošoupané. A to pracuju s dětmi a ruce si neodpočinou :) Karol

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Anonymný15.5.12

    Mooooc pekna barvicka a krasne nalakovane.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jo ta nude kolekce se jim povedla :) Taky si chci nějaký pořídit, no tento vypadá skvěle. A stou výdrží to je divné, taky s jejich laky nemívám nějaký problém!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja si myslím, všetky laky z tej kolekcie sú krásne! S tou výdržou je to možno nejaká náhoda - Ika v komentároch písala, že s ňou nemá problém.

      Odstrániť
  10. Vyzerá naozaj krásne a veľmi ti svedčí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. oh it looks just like nude but a slightly more white.lovely colour.love ur nails.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. krásna farba :) máš skvele upravené nechty aj nalakované super..
    ja ešte len začínam blog, ak by sa ti páčil môžeš sa pripojiť:

    http://dorota-art.blogspot.com/

    Ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Mne nedrzi nic, mozem sa aj na hlavu postavit. Mam take blbe nechty, tenke.
    Inak farba je pekna. Mne sa z tejto kolekcie paci najviac iced strawberry, tiez je ruzovy ale so shimerom no tusim u nas ho nie je dostat, mozno bude v druhom stojane essence. Ale tato kremovka je tiez pekna.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono je tá výdrž hrozne individuálna - presne ako píšeš, ak máš tenké, ohybné nechty, tak sa lak rýchlejšie odšupí. Možno by pomohli nejaké spevňovače alebo vitamíny... aspoň trochu. Nemám s tým moc skúseností, moje nechty sú celkom pevné.

      Odstrániť
  14. Anonymný15.5.12

    Tak mě to dělá přesně to co tobě. Laky Essence mi ani za boha nedrží. Z téhle nude kolekce mám 3, kromě Iced Latte, čehož teď lituju :-) I když kvůli té výdrži vlastně ani ne. Přesně to co říkáš, rovnou celé kusy jdou dolů. S podlakem nebo bez něj, nic nepomáhá, používám schnoucí kapky od Alessandra a lak se nejdřív začne rolovat od špiček a pak jde celý jako nálepka dolů, je to naozaj hnus!! :-)
    Aneta

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vo všeobecnosti nemám s lakmi Essence nejaký závažný problém, ale zrovna tento odtieň je s tou výdržou hrozný. Nabudúce dám ešte nejaký podlak a uvidím, či to pomôže...

      Odstrániť
  15. Je pekny.
    Inak s tou vydrzou, co mam stary asi dvojrocny Essence, ten mi drzi krasny par dni, tiez asi okolo troch dni a kupila som si novy, cokoladkovy Wanna say hello a katastrofa, na druhy den uz sa mi olupoval pomaly z polky nechtov :/ Tak neviem... :/

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Peknucny, taky neznulko! :) Skoda tej vydrze samozrejme... :/

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Krásná barvička i nehtíky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. tak ... a mám inšpiráciu pre budúci nákup :) Milujem nude laky, určite neostanem len pri tomto jednom :) Ale zatiaľ je moja osobná jednotka Catrice - Mona Lisa is staring back :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Nie wiem, czy mnie zrozumiesz, ale chciałam Ci powiedzieć, że ten lakier bardzo ładnie wygląda na Twoich paznokciach :) Jestem z Polski i zrozumiałam prawie cały Twój wpis :D zdravím! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rozumiem ti bardzo dobrze, mój szef jest z Polski :-) Cieszę się zrozumieć mój artykuł i Dzięki za komplement :-)

      Odstrániť
  20. strašne pekné nechty :) z edície nude glam od essencu som tiež mala jeden zdá sa mi že 01Cotton Candy a nevedela som si ho vynachváliť, iba otázka-čím fotíš? tvoje fotky majú úžasné svetlo a je vidno že fotí profesionál

    OdpovedaťOdstrániť