utorok 22. mája 2012

opi - Kiss Me On My Tulips


Nedávno som si uvedomila, že nemám v mojej zbierke žiadnu peknú ružovú od značky Opi. Takže som si našla dosť pádny dôvod na nákup ďalšieho exemplára z krásnej holandskej kolekcie :-) A je to tento fešák s trefným názvom: Opi - Kiss Me On My Tulips.
Nie je extra originálny, ale je to veľmi pekný výraznejší odtieň stredne ružovej. Myslím, že má taký fialkastý  studený podtón, a neuveriteľne mi pripomína farbu "barbie kabrioletu", ktorý som ako malá veľmi chcela a nikdy nemala :-)
Lakuje sa perfektne, konzistenciou je to príjemný krémik - ani hustý ani moc tekutý. Proste akurát aby sa s ním pohodlne pracovalo. Má veľmi dobrú pigmentáciu a tak na krytie pokojne stačia dve tenšie vrstvy.

Všimla som si, že tento lak býva na blogoch často porovnávaný s podobnými odtieňmi a nevyhla som sa tomu ani ja :-) Nalakovala som ho vedľa Catrice - The Pinky And The Brain a tiež vedľa Essence - Shopping Trip In Soho. Je dosť možné, že jeden z nich máte doma aj Vy, tak si môžete urobiť lepšiu predstavu o tom, ako vlastne vyzerá.
Catrice je vo fľaštičke takmer totožný, ale po nalakovaní som bola sama prekvapená rozdielom medzi nimi. Oproti tomu lak od Essence obsahuje drobučký zlatý shimmer a aj tak je farba vo výsledku asi najpodobnejšia.


Ktorý sa Vám páči najviac?


10 komentárov:

  1. Jsem ráda, že mám Kiss me on my tulips :). Pěkné srovnání, já mám doma od Rimmelu Pop rose a ten mu je dost podobný :) jak v lahvičce, tak když dám vedle sebe nalakované tipy.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja razím teóriu, že neexistujú dva identické laky, resp. ich je zlomok, čiže mám dôvod na nadobúdanie nových! Ale všetky sú krásne, som rada že ich mám! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak niečim si to kvantum lakov ospravedlniť musíme :-)))

      Odstrániť
  3. Anonymný23.5.12

    Zrovna tahle barva mě nedostala, je teda pěkná, ale kdybych si měla vybrat jen pár laků z téhle kolekce, asi by tam nebyla. Ale, možná taky ano. Co já vím, co mě bude bavit zítra? :D
    Pěkné porovnání, mimochodem. ;)
    Verunka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keby som práve takúto úplne bežnú ružovú práve nehľadala, možno by u mna tiež neskončil... No v každom prípade je kvalitou a lakovaním moc fajn, takže som rada, že ho mám.

      Odstrániť
  4. opi má krásnu farbu!! Joj, mám doma tri ružové odtiene, ale tento by sa mi šikol!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mne sa páči najviac tento :) A rada by som sa ťa spýtala, či si myslíš, či sa opladí do OPI lakov investovať peniaze. Rada by som si totiž jeden kúpila :) A akú má cca výdrž na nechtoch? Ďakujem! Bola by som rada, keby si odpovedala na môj blog, lebo určite by som si zas zabudla tu pozrieť odpoveď. Inak sa musím priznať, že Barie cabriolet som mala, dokonca dva :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nemam rada ruzovu, takze sa mi najviac paci catrice s tym fuchsiovym podtonom.
    Mozem sa ta spytat, kde kupujes OPI laky? Ci cez internet alebo inak? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jednoznačne OPI - to je uz roky moja srdcovka :))) velmi mi vyhovuje konzistenia tychto lakov, ktore su take akurat, ani nie huste, ani nie riedke, take akurat na dve vrstvy :) inak ta ruzova je uzasna...zboznujem si ju davat k rifliam, pekne vynikne pri modrej :)

    http://peciatkyaozdobynanechty.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť