streda 23. mája 2012

pupa - No.036 Holographic Lilac


Značka Pupa Milano ma čoraz viac baví! Niekoľko ich posledných kolekcií lakov mi doslova vyrazilo dych a úplne ma nadchlo! Jednou z nich je aj kolekcia holografických lakov, ktoré sú ozajstne a nefalšovane holografické. Nie ako to, čo nám minulé leto predviedla Essence...(TU)
Holografických lakov má Pupa v ponuke rovných 10 kúskov a nájdete odtiene od klasickej striebornej až po netradičnú béžovú.
Ja som si zatiaľ kúpila tri exempláre, ale predpokladám, že to nebude konečné číslo :-)
Ako prvý Vám dnes ukážem odtieň No.036 Holographic Lilac. Je to prekrásna a moja obľúbená orgovánová, ktorá je ešte posunutá do vyššieho levelu práve tým dúhovým efektom. Obsahuje naozaj veľké množstvo trblietavých čiastočiek, ktoré sú veľmi maličké a jemné a preto vytvárajú krásne prelínajúce sa farebné spektrum. Tento dychberúci výsledok je najkrajší na priamom slniečku, ale v ukáže sa aj pri umelom osvetlení.
Lakovanie tohto krásavca nebolo nič dramatické, dokonca by som povedala, že je na holograf celkom hustý a veľmi dobre kryje v dvoch vrstvách. Schnutie je samozrejme rýchle ako blesk, takže  už po pár minútkach od dokončenia manikúry sa môžete zaradiť do bežnej prevádzky. Výdrž Vám ešte nemôžem okomentovať, pretože som ho lakovala dnes ráno. No bez použitia nadlaku aj podlaku stále nemá ani len ošúchané špičky, tak snáď tie tri dni dá :-)


Aby ste nepovedali, že je toto len nejaká sponzorovaná reklama (čo nie je :-)), musím sa pozastaviť pri jednej veci, ktorá ma na Pupa lakoch dosť štve. A to je ich štetček. Teda samotné štetinky sú fajn a nemám s nimi najmenší problém, ale ten uzáver, ktorý držím je strašný. Vôbec sa anatomicky nehodí do ruky, je krátky, hrubý, veľmi sa kĺže a vypadáva mi z dlane. A to sa za nejakú nešiku zrovna nepovažujem...
Dizajnovo sa však k fľaštičke hodí, takže sa s touto skutočnosťou asi budem musieť naučiť žiť :-)

Kompletnú kolekciu týchto holo-krásavcov si môžete prezrieť TU, určite Vás bude zaujímať rovnako ako mňa!

38 komentárov:

  1. Oujé, tak ten je. <33

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vaaaaaaaau sánka doluuuuuuuuu chcem hoooooooooooooooooooooooooooo :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ten Holographic Violet, je ešte krajší, tmavší fialový, len u nás v ZA ho nemali :-(

      Odstrániť
  3. ten je prekrásny! konečne si už aj ja kúpim nejaký holografický :) Na tej FB stránke sa mi vôbec nejavili také pekné, ale tento je úžasný, myslíš že ten silver bude taký klasický aký mal napríklad GOSH? ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na oficiálnych obrázkoch a dokonca ani vo fľaštičkách až také pekné nie sú, ale naživo a nalakované - to je iná káva. Ten strieborný bude niečo podobné ako bol Gosh, ale tie zrniečka sú trošičku hrubšie, takže dúha nie je taká jemnučká. Ale myslím, že je stále dosť dobrý a určite stojí za vyskúšanie. Najmä keď holografy sa zháňajú ťažko...

      Odstrániť
  4. waaaaaaaaaaaaaaaaaa dokonale!!!!! a fakt neporovnatelne s tym co predviedli laky essence...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ani v Eurovei v BA ten Holographic Violet nemali, tiez som ho chcela, asi nedosiel na SVK vobec... :( A tiez som si namiesto neho vzala ten Lilac, uz je aj nalakovany, krasa!
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toho Violet-u je škoda, ale keď vravíš, že ani v BA nie je, tak sa k nemu asi nedostaneme nikde... :-(
      Ale aj tento je krásny, úplne som rada, že sa dajú už konečne bežne kúpiť aj holografy.

      Odstrániť
  6. O této značce slyším poprvé teda.. a hned na mě udělala dojem! nádherný lak.. kdybych měla možnost, určitě by okamžitě byl v mém košíku!!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som donedávna nemala od Pupy nič, lebo predajnu mali iba v BA myslím, ale odkedy je uz aj v Ziline, chodím tam casto. Najmä keď tieto ich posledné kolekcie sú také neodolatelné .-)

      Odstrániť
  7. Anonymný23.5.12

    Je nádherný!! A určitě budou i ty ostatní. Ach, vy se tak máte, že máte na Slovensku běžně dostupnou Pupu! U nás jsem ji neviděla. Pokud ano, tak jen pár paletek na líčení, nic seriózního. Hmm, tak koho ze slovenských kamarádek já budu otravovat, abych mohla aspoň pár kousků z téhle kolekce mít? :-)
    Verunka

    OdpovedaťOdstrániť
  8. nadherny efekt! vzdy som tuzila po pravych holografickych lakoch, aby boli dostupne na SR

    snad bude aj v Pupe v niektorom z nakupnych centier v BA <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite áno, myslím, že mávajú rovnaký tovar vo všetkých predajniach.

      Odstrániť
  9. Anonymný23.5.12

    Ten je úžasný!!! Já chci taky Pupu v ČR!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Já taky! Nebo aspoň výlet na Slovensko!

      Odstrániť
    2. Tak baby, pobaliť kufre a prídite na nákupy! ;-)

      Odstrániť
  10. No ten je perfektny :-O Nevedela som, ze pupa ma takuto kolekciu. Mam sice len dva laky od nich ale bola som s nimi velmi spokojna. Musim to omrknut a nejaky si kupit. Vdak aza super tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že som dobre poradila. Myslím, že takéto niečo netreba premeškať :-)

      Odstrániť
  11. Podla tych oficialnych fotiek na FB tento tvoj lak (vyfoteny nazivo) vyzera skor ako violet :) ale pekny, tusim prichadzam na chut aj takymto krasavcom, ja som inak taka typicka kremovka :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď ja som holografické laky kedysi tiež nejako extra nemusela... ale je fakt, že sa im nedá dlho odolávať :-)

      Odstrániť
  12. Tak toto je proste BOMBA!!!! Ja chcem uz taaaak dlho holograficke a mam problem zohnat, cez internet sa mi nechce objednavat a uz som aj bola rozhodnuta, ze nakoniec predsalen objednam ten China Glaze a ono si Pupa dojde s touto kolekciou!! No NADHERA!!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ten je nádhernej! Už plánuju výlet, ten lak musím mít... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ten je tak nádhernej, že to snad ani není možný! asi není nějaká možnost jak se k těmto lakům dostat v ČR co? Škoda že nemají e-shop, protože z těchto laků se stane moje noční můra, protože je nebudu mít! :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Tak teda ja som hneď včera nabehla do Pupy a musela som si tohto krásavca uchmatnúť! Už sa neviem dočkať keď ho nalakujem a uvidíme, či sa ešte po nejaký holograf nevrátim :P

    OdpovedaťOdstrániť
  16. waaaw ten je nádherný! joj som to tu ani nemala vidieť, lebo zas budem musieť ísť nakupovať :D

    http://beauty-around-us.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  17. dokonalé! je to možná divné ale s holografickými laky jsem se ještě osobně nesetkala! tenhle je dokonalý ! totálně

    http://blondies-miau.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vôbec to nie je divné, veď také laky sa doteraz v bežných drogériách ani nedali zohnať. Ale už to konečne prišlo :-)

      Odstrániť
  18. no už viem čím si spravím radosť nabudúce :D:D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  19. to je nádherný lak, ja som mala holografický a strašne mi zhustol, tak som tam naliala odlakovač a lak sa zachoval tak ako som nečakala nie že by zredol on ostal hustý a navyše sa z neho stalo niečo ako karamel hustý hnedý oný, nevieš poradiť niečo ako husté laky zrednú, niekde som čítala, že zohriať nad teplom alebo vo vode, ale práveže už si to nepamätám

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na riedenie lakov existujú riedidlá lakov, dajú sa dostať v obchodoch špecializovaných na nechty, alebo v rôznych e-shopoch :)

      Odstrániť
    2. Áno, ako píše Arvonka - určite si kúp riedič lakov. Ja som dokonca jeden zohnala aj v obyčajnej nereťazcovej drogérii.
      Odlakovač do hustých lakov nedávaj, tým si celý lak pokazíš. Väčšinou po takomto zásahu laky prestanú schnúť. S tým, čo píšeš som sa ja ešte nestretla, ale môže to byť nejaká zvláštnosť holografu v kombinácii s tým odlakovačom.

      Odstrániť
  20. Tento lak je prekrásny...ja som si chcela kupit od Gosh holograficky 549, ale v BB ho nemali a z netu som nechcela objednavat :(

    Ak chces mozes si pozriet moj blog a ked sa ti bude pacit, budem rada ak sa pripojis :)

    http://dorota-art.blogspot.sk/

    Ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Uzasna farba! Chceeeem :-O

    http://geminka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  22. what a strong holo effect! love it! :-)

    OdpovedaťOdstrániť