piatok 12. júla 2013

Essence - Walk On Air & Water Marble


Ešte v jednom príspevku sa vrátim k nášmu stretnutiu bloggeriek, ktoré bolo minulú sobotu v Piešťanoch a bolo mimoriadne podarené :-) Ukážem vám nechty, ktoré som si na túto príležitosť vytvorila.

Ako základnú farbu celej manikúry som si zvolila lak Essence - Walk On Air a nalakovala ho na osem nechtov. Je to prenádherná sýta modrá, v skutočnosti trošilinku tmavšia ako na fotkách. Úplne kryje v dvoch vrstvách a lakuje sa veľmi dobre, hladko a rovnomerne. Trošku som mala problém s výdržou, už cestou na stretko som vo vlaku musela dolakovať jeden oťuknutý rožtek. No nakoniec to zvládol a ďalšie opravy som počas troch dní nepotrebovala.

Za spoločníka pre tento výlet som mu vybrala môj obľúbený béžový lak Opi - Did You Ear About Van Gogh?, ktorý som naniesla iba na prstenníčky a pohrala sa s technikou water marble.


Samozrejme spoločná foto lakových blogeriek nesmie chýbať! :-)

Arvonka sa krásne vyhrala s leopardím vzorom a minimašličkami na červenom podklade. Stihla už o svojom výtvore napísať aj článok, ktorý si môžete prečítať TU.
Suzi svoje - ako vždy - dokonalé nechty predviedla s úžasne trblietavým lakom od Gabrielly Salvete, No.133 a viac jeho fotiek nájdete TU.


Pristane nám to takto spolu, však? :-)


21 komentárov:

  1. skvělý post, skvělé nehty, všechny!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný12.7.13

    Jéj posledná fotka je dokonalá :-)
    Chcela by som sa opýtať, aký je tvoj ,,grif" pri používaní kamienkov. Veľmi sa mi páčia, ale zvyknú mi z nechtov rýchlo odpadnúť a ostane po nich nepekná diera :-( Navyše sa mi dosť zavadzujú o oblečenie.
    ďakujem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Špeciálny grif na kamienky nemám, ale je pravda, že mi držia veľmi dobre. Častokrát lepšie ako samotný lak :-) Dávam ich vždy do ešte mokrého farebného laku a opatrne, ale poriadne ich pritlačím. Celý necht pretriem jednou vrstvou Seche Vite, to je na kamienky výborný nadlak. Ale dá sa použiť aj tekuté sklo (majú ho napr. tu: http://nechtovyshop.sk/wet-glaze-tekute-sklo-15ml-p-3835.html)

      Odstrániť
  3. To je super nápad, udělat si na jeden nehet water marble! :) Vypadá to zajímavě, moc pěkný to je. Povedená je ta poslední fotka. Moje oblíbené nehtové blogerky pospolu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to aj trochu z lenivosti, lebo dávať na všetkých desať watwr marble je hrozná otrava :-)
      A teším sa, že sa ti aj naša hromadná foto páči, nabudúce na nej kľudne urobíme miesto aj pre teba ;-)

      Odstrániť
    2. Bylo by moc fajn, kdyby se to jednou dalo uskutečnit. Třeba někdy..kdo ví. :)

      Odstrániť
  4. Nechty som obdivovala už naživo a teraz obdivujem znova :) Veľmi sa ti to podarilo, ja na water marble nemám nervy :D A neskromne musím povedať, že na poslednej fotke nám to spolu veľmi svedčí :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani mne sa to nikdy nechce na všetky nechty, ale na dvoch to zvládnem bez psychickej újmy :-)
      Ja mám zo spoločnej foto tiež radosť, nabudúce ich musíme urobiť viac!

      Odstrániť
  5. Skvelý post :) kráásne nechty :)
    http://galaxy-of-bunny.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mně se ještě Water Marble nikdy nepovedlo :( Ale ty to máš krásný :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Ja som tiež jeden musela dva krát prerábať, lebo mi z toho vznikla iba škaredá machuľa :-) No, nie vždy sa darí...

      Odstrániť
  7. Moc krásné, já water marble dělala na všechny nehty ale je to moc pracné. Společné foto je radost pohledět :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne preto, som ho urobila iba na dva. Aj keď výsledok je zaujímavý, je to prácne a hlavne je z toho až príliš neporiadku :-)
      A ďakujem aj za kolegyne :-)

      Odstrániť
  8. Holky, jak jen to děláte, že to máte vždycky tááák hezký:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vždycky nie, občas sa aj nám niečo nepodarí ;-) Ale moc ďakujeme za pochvalu!

      Odstrániť
  9. oooch, veru nám to svedčí :-D ľutujem, že som nebola lepšie pripravená a odflákla som to jednofarebnými, iba vám to kazím, ale veď už viete prečo ;-) neskromne ale musím povedať, že to asi nebolo také zlé, keď si ten môj Arvonka musela ísť kúpiť :o)
    tento nápad z lenivosti je skvelý, čistiť nechty po water marble je od držku, tak sa nechám inšpirovať a skúsim to aj ja takto nejako :-) a obrovská pochvala aj po druhý krát!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No fešandy sme proste ;-) A nevadí, že si iba ružová, na budúce stretko to isto napravíš.

      Odstrániť
  10. ja ked vidim to water marble az mi je zle :D:D ale je to take kraaasne :))) a kiezby vsetky baby nosili takto nalakovane nechty a robili taketo spolocne fotky :P :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hehe, na water marble treba pevné nervy :-D
      A my musíme robiť osvetu nalakovaným nechtom :-) Dnes som videla jedno dievča s baby blue a tetu s korálovo-ružovým lakom, moc som sa tomu potešila!

      Odstrániť