pondelok 1. júla 2013

Summer Challenge: Fresh Fruit


Zelené brehy, červené more a čierne rybky v ňom... Hádajte, čo je to? :-)

Na prvý prázdninový pondelok a prvý deň mojej letnej výzvy (podrobnosti TU) som nám naordinovala ovocnú kúru. A pre mňa je cez leto najlepším ovocím MELÓN! Aj keď ... práve som si uvedomila, že je to vlastne zelenina :-O Som ja ale trdlo.
No čo, nechty sú hotové, tak si o nich aj tak niečo povieme.


Na vytvorenie tejto sviežej sladkej manikúry som použila najmä lak Catrice - I Sea You!, ktorý sa mi svojim odtieňom najviac podobal na dyňu vodného melóna. Nalakovala som ním väčšinu nechtov a aby bol výtvor autentickejší - tenkým štetčekom a žltým a tmavším zeleným lakom som dokreslila nepravidelné vlnky.
Ostatné nechty som nalakovala červeno-ružovým lakom, na špičku som opäť naniesla zelenú kôru :-) Prechod medzi farbami som zjemnila bielym lakom, ktorý som "naťupkala" starým rozstrapkaným štetčekom. Potom už len zopár čiernych semienok a mala som hotovo.


Uznávam, že je to trochu bláznivá manikúra, ale nosila som ju aj normálne a nikto sa nad tým nepozastavoval. Takže pohoda.


Keďže inšpirácie nie je nikdy dosť, na záver mám ešte fotky od vás - mojich sledovateľov, ktorý sa tiež chopili úlohy a predviedli nám svoje nechtíky na tému Fresh Fruit.

Prvá je od mojej novej čitateľky a zároveň bloggerky Pipi (jej blog TU), ktorá neváhala a zapojila sa do letnej výzvy spolu so mnou! Jej nail art na tému čerstvého ovocia je krásne farebný a hlavne exotický. Priznám sa, pitahayu nakresliť na nechty by ma asi nikdy nenapadlo, ale vyzerá to výborne! :-)



Ďalšou moc podarenou a veselou fotografiou ma potešila milá Barča, ktorá mi zaslala svoju manikúru inšpirovanú citrusovým ovocím. Na nechtíkoch prevláda svieža zmes žltej, oranžovej a bielej, na prostredníčku usporiadané do veľmi pekných a súmerných plátkov pomaranča. Tému vystihla moc dobre, lebo ako sama píše: "Když se řekne čerstvé ovoce, jako první mě napadne, jak při kousnutí štříká šťáva kolem!" A to je z obrázka veľmi dobre vidieť :-)



Dúfam, že týmito hosťovskými výtvormi nekončíme a nasledujúci pondelok sa k nám pripoja aj ďalší odvážlivci :-)

Takže ak sa vám letné témy (TU) na nail art páčia a chceli by ste prispieť svojou fotkou do nasledujúceho článku, pošlite mi ju vždy najneskôr do nedele do 21:00 hod. na mail nailsmaniac@centrum.sk.


15 komentárov:

  1. Melounové nehty bodují. Já jsem teď lakovala zlatě Color club odstín Sultry

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten nemám ;-), ale Color Clob je jedna z mojich oblúbených značiek.

      Odstrániť
  2. Nechty sa tebe aj babam velmi podarili :) Kurnik, mna este nic nenapadlo, ale dufam, ze to este dnes stihnem, nechcem ta zradit, ked si ma prijala do timu :-P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme!
      A som rada, že sa mi ťa podarilo vyhecovať ;-)

      Odstrániť
  3. Trošku jsem si popletla okýnka s tím komentářem. :)) Pardon. Takže ho loupnu sem, kam patří a ten předchozí si klidně vymaž. :)

    Tak to je bomba, Veve! :) Teď jsem vážně dostala chuť na slaďoučký, šťavnatý meloun. :)) Moc povedená manikúra a holky se toho zhostily fakt pěkně..až tak, že bych si dala nějakou ovocnou mísu a to já na ovoce nejsem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Všimla som si, nevadí ;-)
      A tá ovocná misa celkom dobre vystihuje dnešný článok :-)

      Odstrániť
  4. To je nádherné...! I slečnám se to podařilo. :) Inspirovala jsi mě, zkusím to taky! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. wau!super nehty!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hehe, ja som tusila, ze melon bude istotne pouzity- tiez ma napadol ako prvy... a citrusy nie su moj top, tak som musela dat nieco ine :D
    Dufam ze sa pacia ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa páčia veľmi, naozaj originálny nápad! ;-)

      Odstrániť
  7. melon je vzdy top! a tiez sa vzdy pomylim, ze on je vlastne zelenina :) a kvitujem aj spolubojovnickam , len tak dalej baby! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslela som si, že melónik sa ti bude rátať ;-)
      A ďakujem aj za spolubojovníčky, ja som hrozne rada, že sa zapojili!

      Odstrániť
  8. Anonymný2.7.13

    aj melom, aj pitahaya su skvele! pomaranc samozrejme tiez. uz sa tesim na dalsi pondelok. Veve, ty mas taky pekny tvar nechtov a stale je rovnaky, tebe sa snad nezalomi nikdy necht!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Aj ja sama sa teším na ďalší pondelok, baví ma to, keď je nás viac ;-)
    No tvar mám síce rovnaký, ale tá dĺžka sa mení. Možno to na fotkách nie je tak vidieť, ale občas sa stane nehoda a necht sa mi zlomí. Väčšinou však na pravej ruke a tú fotím menej ;-)

    OdpovedaťOdstrániť