pondelok 8. júla 2013

Summer Challenge: Tropical Coctail


Myslím, že je na prvý pohľad jasné pre aký koktejl som sa dnes rozhodla... Zmes zelených odtieňov a malé limetky, znamenajú jediné - MOJITO :-)
U nás doma je veľmi obľúbené, najmä preto, že mužovi takmer žiadny alkohol nechutí a jediné čo si občas rád dá je tento osviežujúci nápoj. Preto mätu pestujeme v kvetináči a hocikedy nás napadne, môžeme si ho namiešať.

Ja som si ho tentoraz pripravila vo forme manikúry. Do ešte mokrého základného žlto-zeleného laku som kvapla pár kvapiek ďalších tmavších zelených lakov a rýchlo špáradlom roztiahla smerom ku špičke. Dozdobila som to ešte niekoľkými béžovými bodkami a samozrejme aj umelým ovocím z fimo hmoty. Úplne na záver som všetky nechty pretrela novým lakom Astor - No.3064, ktorý je priehľadný, s veľkým množstvom bieleho perleťového shimmeru. Vyzeralo to moc dobre, presne ako vychladené mojito s ľadovou drťou v orosenom pohári :-)


A keďže dnes prichádzam s príspevkom v hodine dvanástej a pondelkový článok stíham len tak-tak, mám pre vás aj malé odškodnenie :-) Zopár fotiek zo sobotného stretnutia bloggeriek v Piešťanoch.


Vymysleli a organizovali ho Monika a Suzi, za čo im veľmi pekne ďakujeme, pretože všetko dopadlo výborne a moc sme si tento deň užili.

Stretli sme sa v príjemnej reštaurácii Le Griffon, kde sme hlavne klábosili a klábosili a tiež niečo dobrého pojedli a popili :-)
Tém na rozhovor bolo neúrekom a čas nám ubiehal rýchlo. Stihli sme však aj prechádzku, fotenie a zmrzlináreň .-)






Účastníci zájazdu:
Monica: http://www.monicainessence.com/
Suzi: http://beautybysuzi.blogspot.sk/
Evie: http://mysweetstrawberries.blogspot.sk/
Arvonka: http://arvonka-nails.blogspot.sk/
Džejn: http://worldofdzejn.blogspot.sk/
Kesa: http://mynewbeautybook.blogspot.sk/
Veronika: http://somzmaluvala.blogspot.sk/
a moja maličkosť :-)

Bolo mi potešením sa s vami stretnúť a dúfam, že si to čoskoro zopakujeme!

28 komentárov:

  1. Nechtíky sú dokonalé, presne také svieže, šťavnaté a letné ako mojito :) Stretko bolo super a tiež dúfam, že sme sa nevideli naposledy! A k fotkám len toľko, že mi nezostáva nič iné, len sa pousmiať a rozmýšľať nad tým, ako nešťastne sa mi podarilo čupnúť si na posledných dvoch a zakryť to "ľ", ten nápis teraz naozaj vyzerá, ako ženy treba biť :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, potrebovala som niečo rýchlo v pondelok vymyslieť a tieto machuľky z laku sú hneď hotové :-) Tiež verím, že sa nám podarí zase niekedy stretnúť, bola to sranda :-) a možno urobíme aj tú fotku ešte raz :-)

      Odstrániť
  2. Nechtíky sú krásne, mojito mám tiež veľmi rada :) A ďakujeme za fotky, sú super! Celé stretko bolo veľmi vydarené, mali by sme cez prázdniny ešte zopakovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné, na ďalšie stretko rada prídem! Môžeme si dať spolu ajj to mojito :-)

      Odstrániť
  3. Ty poslední 2 fotky :D :D :D Krásný sraz :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mojito tiež rada, aj alko aj nealko :-D nealko si robievame v lete, tiež máme kvôli tomu doma v kvetináči mätu :o)
    nechty sa ti veľmi vydarili, veľmi originálny nápad, hlavne super, ako sa ti to špáradlo podarilo pekne rozťahať, ja už by som mala ryhy až po necht :-D
    no a čo sa týka fotiek, ehm, ja stále hovorím, že fotomodelka by zo mňa nebola :-D hlavne tie momentky :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No krása, domáce suroviny, ešte keby sa aj ten rum dal vypestovať :-)
      Nechty boli tentoraz taká rýchlovka, abstraktné obrazce mi idú ;-) A so špáradlom to šlo v poho, laky som mala tekuté, takže ak som aj nejaké ryhy vyrobila, zliali sa samé od seba :-)
      Čo sa týka fotiek, aspoň je vidieť, že nemáme nacvičené pózy, ale takto pekné sme prirodzene :-)

      Odstrániť
  5. kedy ty stíhaš robiť toľké krásne nechty:)? tiež ďakujem za fotky, myslím, že na stretku sme mali aj málo času veď sme kecali, kecali, až sme prišli na to, že "to už je toľko hodín?", takže ho určite musíme zopakovať:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď práve, že tentoraz som moc nestíhala...no ale nejako som to nakoniec dala :-) na ďalšie stretko by som rada prišla, príjemne to všetko prebiehalo a fakt rýchlo ubehlo. Nabudúce sa stretneme na spoločné raňajky, nech máme viac času :-)

      Odstrániť
  6. Ty nehty jsou super skvělé, já bych na to neměla trpělivost. Holky sraz musel být parádní, sluší vám to!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Sabinka. Nechty neboli také zložité, pri týchto nepravidelných tvaroch sa nemusím zapodievať detailami, tak to ide rýchlo :-)

      Odstrániť
  7. Veronika ten krásny žlto-zelený lak je aký (značka, číslo)? Takú farbu som chcela, miesto toho som si kúpila takú škaredosť, ktorá sa tvárila ako peknosť, ktorú máš na ruke =D Mojitko sa vydarilo, pripmenulo mi, že by som mohla ísť poliať bylinky na balkóne =D A fotky sú úžasné, tak ako stretko a dúfam, že ešte niekedy čoskoro zopakujeme!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Heh, chcela som sa práve vyhnúť tomu základnému zelenému laky, lebo mi vôbec nevyšiel na fotke taký, aký je v skutočnosti :-) Je to starý Essence - Lime Up!, je viac zelenší, tu vyzerá skoro ako žltý :-(

      Odstrániť
  8. super, vyzera to ako pomiesany koktail letny.. uplne si to vystihla :)
    Stretnutie vyzera super, vyzerate ako keby ste sa uz poznali predtym :) Poznam vysetky bloggerky okrem jednej Džejn. Mohla by si mi prosim dat link na jej blog? Dakujem :)

    Dievcata pozyvam vas na GIVEAWAY o trendovu bizuteriu TU

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som to aj myslela - miešaný drink, pomiešané laky :-)
      Link na Jankin blog je tu: http://worldofdzejn.blogspot.sk/

      Odstrániť
  9. Já Mojito nerada, ale tvoje nehtíky jsou úžasný! Osvěžení z nich přímo srší a vyhrála sis s tím opravdu skvěle. :) A super fotky ze srazu, jsem ráda, že jsi je sem dala. :) Určitě to bylo moc fajn.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Romi. Teší ma, že sa ti nechty páčia aj keď mojito nie je tvoj drink :-) A na stretku bolo naozaj super, ani som nečakala, že až tak :-)

      Odstrániť
  10. Za sebe bych vynechala ty fimo citrony, ale jinak se mi to líbí moc! A super fotky ze srazu, moc vám to všem sluší :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie fimo srandičky nie sú povinné ;-) ale používam ich veľmi málo, tak sa mi zdalo, že je na čase ich prevetrať ;-)

      Odstrániť
  11. Úžasné fotky ... moc Vám to sluší.. :) Jste krásné a fotogenické..:))

    Jinak nehtíky jsou taky úžasné !

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Anonymný9.7.13

    ten nápis je teraz ako "ŽENY TREBA BIŤ" :D nie ĽUBIŤ :D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Moc pěkné opravdu mi to připomíná Mojito :) a na fotkám vám všem to sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. tak toto ma naozaj stavu! niet co dodat. nechty velmi pekne, letne, svieze:)

    OdpovedaťOdstrániť