pondelok 28. apríla 2014

cow water decals + súťaž

 Po poslednom dlhom článku s mojimi prvotinami sú tu zasa obrázky, na ktoré sa trochu lepšie pozerá :-) Teda aspoň mne - jednak je fialová moja obľúbená farba a druhak mi kravičkovské fľaky prídu moc milé a vtipné.


Na ich vytvorenie som opäť použila vodolepky z e-shopu bornprettystore.com a moc sa mi to moc páči! Mám z vydareného nail artu radosť hlavne preto, že som si tieto nálepky neobjednala dobrovoľne. Tie čo som chcela nemali práve na sklade, tak mi poslali kravské škvrny. Spočiatku som z toho bola rozpačitá a vôbec som nevedela, čo si s tými fliačikmi počať. Jednotlivé škvrny sa mi zdali moc veľké a na necht ich vychádzali tak maximálne tri.
To sa mi videlo málo, tak som skombinovala ruffian manikúru vo fialovej a bielej farbe, opticky vlastne skrátila necht a na tú bielu časť capla vodolepky. S výsledkom som bola spokojná, ale zdalo sa mi to trošku málo.


Tak som sa zamyslela, porozhliadla po byte a oči mi padli na jedného "mini" plyšáčika, ktorého sme si s drahým kúpili ešte pred psíkom. A inšpirácia bola na svete! Hneď som odlakovala prostredníčky, prichystala si štetčeky na nail art a pustila sa do portrétu :-)
Lenže naša kravička Máša je šibalka a chcela na mojich nechtoch vyzerať čo najlepšie, tak sme museli najprv pohľadať tú správnu pózu, aby vyzerala inteligentne aj krásne zároveň :-) No čo myslíte, na ktorej foto sa nám to podarilo?


Máte alebo ste mali nejakého vtipného obľúbeného plyšáka? Ako sa volá? Stala sa vám s ním nejaká príhoda alebo sa vám k nemu viaže milá spomienka?

NAPÍŠTE MI DO KOMENTÁROV A TEN PRE MŇA NAJZAUJÍMAVEJŠÍ ZÍSKA MALÚ LAKOVÚ ODMENU!

Víťaza vyberiem v utorok 29.4. večer.
Tak nezabudnite nechať na seba mailovú adresu.

16 komentárov:

  1. Za mňa určite fotka v pravo hore so slnečnými okuliarmi ! :) Skvelý kreatívny nápad, a nechty sa mi tiež veľmi páčia. :) Keď som bola malá, mala som takú maličkú plyšovú bábiku, vtedy som ešte veľa nevedela rozprávať tak sa volala Džidži. Všade som ju so sebou ťahala, nevedela som bez nej spať, a keď som jedla musela sedieť oproti mne. Potom som už bola väčšia (asi 2-3 roky) a bola som s rodičmi v lekárni, stáli sme na parkovisku a mali sme stiahnuté okno - ja som sedela vzadu s mamkou a zakaždým som Džidži vyhadzovala von oknom a ocko mi ju podával naspäť do auta. Ja som z toho mala veľkú srandu :D Až sa potom ocko nahneval a povedal, že mi ju zobral nejaký zlý pes lebo som ju vyhadzovala. Ja som plakala mesiace kvôli tomu a nevedela som ani zaspať niekedy a nechcela som ani jesť. Potom ma to samozrejme prešlo :) No po niekoľkých rokoch (10 - 12) sme sa sťahovali a ja som Džidži našla zahrabanú v skrini v obývačke - odvtedy mi leží na poličke v izbe, síce už nejedáva oproti mne ale stále sa z chuti zasmejem keď si predstavím situáciu na parkovisku :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa páči najviac tá fotka so slnečnými okuliarmi :)
    Môj najobľúbenejší plyšák (ani neviem, či je naozaj vyrobený z plyšu, každopádne ho miluje :) ) je môj milovaný medvedík, ktorý sa volá Medvedík :). Túlila sa k nemu už moja mamka, ktorá ho dostala od starých rodičov, keď sa narodila. Následne sa k nemu túlil jej mladší brat, môj starší brat, až si Medvedík našiel cestu aj do mojej postieľky, kde sa stal nenahraditeľným, keďže inú hračku som si do postieľky nikdy nebrala.
    Dnes má Medvedík čestné miesto na polici s knihami, kde na mňa dáva pozor a netrpezlivo čaká, aby sa mohol túliť s ďalšou generáciou :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak týmto uzatváram moju mini súťaž a teba, Alenka menujem víťazkou! Všetky komentáre a príbehy s detskými hračkami mi boli milené, no predstava Medvedíka ako čaká na ďalších drobcov z rodiny asi najviac :-)

      Odstrániť
    2. Dnes som sa dostala k výhre :-). Ďakujem za nádherný lak, ktorý určite využijem :) Medvedík je z neho nadšený tiež :)

      Odstrániť
  3. Mě se nejvíc líbí fotka na židli na sluníčku :D to je paráda :D Manikúra je taky nádherná, klidně bych se do toho pustila taky, ale bohužel nemám ráda na sobě fialové laky a mám na to kraťoučké nehty :) Jinak co se týká plyšáčků, tak jsem od přítele před několika lety dostala "spermomyš" nebo-li "ušatou spermii". Je to velká bílá plyšová koule s čumákem a obříma ušima a dlouhým ocáskem. Ono na cedulce bylo sice "myš", ale prostě to vypadá jako ušatá spermie, takže jsme tomu tak začali říkat :D Ale teď sedí s ostatními plyšáky na poličce a dělá mi společnost u mě v pokoji :) To je takový můj nejvtipnější plyšák :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Líbí se mi jak sedí na tom gauči s dálkovým ovládáním na televizu a vínem na stolku :) a na nehtech jí to samozřejmě sluší :) no a já si svého oblíbeného plyšáka vlastně vybrečela, vždycky když jsem jako malá kvůli něčemu plakala, tak mi mamka říkávala "nebreč, tatínek Ti koupí slona..a růžovýho, s chobotem nahoru" občas taky místo tatínek řekla bráška, babička, dědeček..a tak dlouho to opakovala a opakovala, až jsem jednoho dne vážně děsně brečela a mamka opět "nebreč, tatínek Ti koupí slona..." načež jsem s brekem odpověděla "ale já ho vážně chcu !!" co se rodiče naběhali po obchodech, než opravdu nějakého růžového slona s chobotem nahoru sehnali :D sloni sice byli všude, ale nějaký růžový nikde :D nakonec se poštěstilo a já k 5 narozeninám toho slona opravdu dostala :) na to, abych ho někde tahala byl sice moc velký, ale každou noc jsem s ním spala a doteď mi sedí u mamky na poličce :) ..no a mamka si od té doby vždycky moc dobře rozmyslela, co mi říkat, když jsem brečela :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak to jsou kouzelný nehty :) Než jsem dočetla do konce dělalo mi problém rozeznat co je nálepka a co je nakreslený. Krásná práce :)

    http://just-nail-it.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ... Ahojte :) najprv musím pochváliť fialkové Milkové fľakaté kravičky :) ono tá kravička tam sadla ako riťka na šerbel :)))
    ... čo sa týka tvojej kravičky tak je to ťažké vybrať jednu najlepšiu pózu, na všetkých pôsobí tak slečinkovsky :) a čože už je starenka, keď potrebuje na čítanie okuliare? ;))
    ... no a teraz k úlohe :) nakoľko už mám takmer štvrťstoročnicu pred sebou, stále spávam pod ochranou starého ružového psa :) chudák už má tretí nos, nakoľko si na ňom moje potkaniky kedysi s chuťou pochutnali O:-) dostala som ho niekedy v prvých rokoch základnej školy. Bol akýmsi liekom na uplakané detské očká. Mala som takého podobného, no niekto mi ho závidel a v družine mi ho ukradli. Rodičia sa dosť nazháňali, aby zohnali aspoň trošičku podobného tomu ukradnutému. A napriek tomu, že som už stará baba, tak ho mám rada vo svojom objatí pri spaní, teda ak nespím s priateľom - pochopiteľne :)))
    ... no a rada by som sa s vami podelila ešte o jednu svoju milovanú hračku. Bohužiaľ, mám na ňu len matné spomienky, nakoľko som bola ešte riadny krpec keď som ju mala. Dokonca to ani nie je plyšák, keďže v tej dobe sme boli radi aj za hračky, ktoré neboli priamo z plyšu. S myšiakom som veru strávila veľa času, či už spiaca alebo len hraním sa :) no viete čo si pamätám najviac? Že vždy sa myške stal osudovým jej chvostík, ktorý bol neustále ožužlaný, oslintaný až pokiaľ sa dalo :D a dokonca ju stále máme odloženú ;) a tie, ktoré ste zvedavé, prikladám mňa spolu s myšiakom ;) tadaaaa https://www.dropbox.com/s/l36s1b4u2uldsx4/Sju.jpg
    ... a ako je v zadaní, prikladám mejlovú adresu ak by Veve zrovna môj príbeh zaujal :) bzzuco@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já jsem dostala od sve prvni lasky plysoveho zajice a pojmenovala jsem ho Kryštof ;) jeste ho porad mam i kdyz ma prvni laska davno skoncila,je to takova mila vzpominka ;)!
    zeelvvvicka@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. vidím, že jsem zapomněla přidat mail :) ten mám Lenka-Hanackova@seznam.cz :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. aj ja som zabudla nechať mail :) Aryal@post.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. joooj Veve toto su uplne nadherne nechty :) milene a vtipne :)....a k plysakovi...mam stale svojho oblubeneho uz od mala z dracika z Bratislavy :D, ruzoveho pantera, s ktorym este doteraz aj spim! :) a tvoja kravka je naj kde cita ;D
    killer@privatnet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Týjo, poradila jsi si s tím bravurně ! :) Je to teda hodně nezvyklý - všude samý tygr, zebra..ale kravička ? :D Za mě je to moooc milý a vážně moc se mi nehtíky líbí. :) Soutěže se nezapojím ( stejně už je pozdě a navíc mi tu u tebe pan Odin už jednou vyhrál lak :D ), ale prásknu na sebe, že nejmilejší plyšák byl v dětství pan Novák ( maskot TV Nova kdysi dávno ), a doteď spím s medvědem KFOR, co mi přivezl brácha z mise před mnoha lety. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  12. keď som ich zbadala, napadla ma krava Milka (tou farebnosťou), ale sú úplne nádherné, skvelý nápad...), vždy dokážeš prekvapiť niečim novým:)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. na gauči pri vínko, aj na balkóne aj s časopisom o varení :-D inak...ja som myslela, že nechty sú robené tebou a potom sa dočítam, že škvrny sú vodolepky, tá kravička je tak dokonalá, že nie je vidno rozdiel medzi ňou a škvrnami

    OdpovedaťOdstrániť