nedeľa 20. apríla 2014

floral nail art foils

Ďalším produktom, ktorý som si vybrala k recenzii z e-shopu bornprettystore.com sú celoplošné nálepky s kvetinkovým vzorom. Krásne sa hodia na dnešnú sviatočnú nedeľu a ja si ich aj patrične užívam :-) Mám ich na sebe už totiž štvrtý deň a stále perfektne držia!


Som z toho milo prekvapená, pretože som k nim nemala veľkú dôveru. Raz som už skúšala podobné nálepky z drogérie a ani zďaleka nemali takú výdrž...
Aj s týmito som sa najprv musela naučiť pracovať, a hlavne preniesť sa cez fakt, že nebudem postupovať podľa odporúčaného návodu na obale :-) Tam totiž sľubujú použitie bez nástrojov a laku na nechty. To sa mi ale moc neosvedčilo lebo iba prstami sa mi nedali pekne prilepit a hlavne bez nadlaku by nevydržali ani deň.

Takže tu je postup ako na vec:
1. vyberte správnu veľkosť a odlepte fóliu z papiera
2. prilepte na necht, dajte si záležať hlavne na okraji pri kožičke
3. popritláčajte na plochu nechtu a vyhlaďte povrch
4. voľný koniec fólie zahnite a pár krát prejdite po špičke nechtu pilníkom.
5. odstráňte zvyšný kúsok fólie
Podľa výrobcu by ste mali v tomto bode skončiť, ale kvôli výdrži a dokonale hladkému povrchu ešte určite naneste vrchný lak.


Nálepky by sa totiž mali odstraňovať pod prúdom teplej vody, ale keďže s vodou prichádzam do kontaktu častejšie ako len vtedy keď ich chcem odstrániť :-) Nebolo by, nechať ich len také holaté, šťastné riešenie :-)
Aj po prelakovaní topcoatom sa dávajú dolu jednoducho - mne sa ich podarilo iba normálne odlepiť a zvyšné lepidlo som odstránila odlakovačom.

Celkovo som ale s týmto výrobkom veľmi spokojná. Nálepky sú tenučké, so silnou lepiacou časťou, teda pekne priľahnú na necht. Majú dobrý tvar aj veľkosť a snáď len okrem palca som ich nepotrebovala vôbec obstrihávať. Pracuje sa s nimi rýchlo a nesmrdia ako laky na nechty. V balení je ich 12, takže ich môžete použiť na kompletnú manikúru a zvyšné dve napr. ako akcent na prsteníčky pri ďalšom lakovaní nechtov.

Za $1.99 môže mať krásny nail art aj úplný začiatočník :-)


Za produkt poskytnutý k recenzii ďakujem bornprettystore.com

5 komentárov:

  1. Vyzerá to nádherne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už dlouho chci něco z bornprettystore.com objednat a ty jsi mě opět nalákala. Nálepky jsou pěkné. Určitě bych neměla problém s odstraněním přebytečné folie, jen se bojím, že budou širší než moje nehty a já bych je musela ostříhat :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ♥ Krása Veve. Taky mi od nich má něco přijít, takže se nedočkavostí už klepu. :))

    OdpovedaťOdstrániť