piatok 8. augusta 2014

easy striped nail art

Našla som v počítači staršie fotky z pred pár mesiacov, ktoré sa ale na letné dni super hodia. Veď kedy inokedy nosiť pestrofarebné nechty ako cez prázdniny? A možno sa mi nimi podarí privolať aj viac slnečných dní :-)


Ak chcete, môžete sa ku mne pripojiť a vyzdobiť si nechty týmto jednoduchým výmyslom. Zvládne to určite každý a potrebujete iba jeden tenší štetček na nail art a zopár farebných lakov podľa vlastnej chuti. Ja som použila jemné pastelové odtiene.

Ako vidíte na fotkách, vtip je v tom, že lakujete tenké pásiky len od druhej tretiny nechtu. To znamená, že v tom najobtiažnejšom mieste (v oblúčiku pri kožičke) necháte vykukovať holý necht a pozdvihnete to na zámer!


Ešte doplním laky, ktoré som použila: Essie - French Affair, Pupa Milano - Kelly Green, Bourjois - Melon, Essence - My Yellow Fellow

Ako sa vám takéto nechty páčia?
Máte radšej články s nail artom, ktorý zvládne skoro každý, alebo tie s komplikovanejším zdobením?

14 komentárov:

  1. Anonymný8.8.14

    No ja mám rada čokoľvek čo pridáš Vejka, si šikovná,milá, máš krásne nechty a píšeš veľmi pútavo. Je mi jasné,že máš svoj život,ale keby si dávala príspevky častejšie,bolo by super. :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, moc ma potešilo ako pekne o mne píšeš a že sa ti môj blog páči :-) Nie vždy sa mi darí prispievať tak často ako by som chcela a niekedy sa zase mne samej nechce niečo písať :-) No teraz mám via článkov dopredu predpripravených, tak snáď príde hojnejšie obdobie :-)

      Odstrániť
  2. Nehty jsou zajímavý, ale asi bych si je nenalakovala :). Mám radši jednodušší návody asi :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No vidíš a ja som práve myslela, že toto je jeden z tých jednoduchších nail artov :-) Nevadí, možno nabudúce sa ti návod zapáči viac :-)
      Ďakujem za komentár!

      Odstrániť
  3. Strašně se mi líbí pastelové barvičky, ale já mám nejradši jednoduše nalakované nehty :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/08/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám rada pastelové a samostatne nalakované sú tiež moc krásne! :-)

      Odstrániť
  4. Pekné farby si zvolia :) Z týchto "half-naked" nechtov sa v poslednom čase stal celkom trend, aj to že sa vynechávajú rôzne tvarované "okienka" na nechtoch... Podľa mňa by toto zvládol ozaj každý ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, áno, tiež som si ten trend všimla. Nejako bližšie som to neskúmala, neviem, ako na tie "okienka", aby mali pekne rovné okraje. Ale celkom sa mi to páči :-)

      Odstrániť
  5. Svieže, letné, peknučké :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jé, taková pastelková duha :) Moc krásný.
    Veve, v tvém podání cokoliv, vždycky jsem nadšená. Super byly ty květinky na černém laku, to bych taky ráda uměla. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milé prirovnanie, pastelková dúha ma teda nenapadla :-)
      A potešilo ma, že si na tie kvietka pamatáš, veď to bolo už snáď rok a pol, čo som ich robila... aj ja som mala problém spomenúť si, či si to fakt videla u mňa ;-)

      Odstrániť