pondelok 22. septembra 2014

Autumn Challenge: Harvest

Mohla som tento príspevok naplánovať aj trochu lepšie, na zajtra, na prvý jesenný deň... ale keď už mám nechty aj fotky hotové, načo čakať :-)
A hlavne som sa už moc tešila, ako vám ich ukážem! Tému Harvest z mojej Autumn Challenge som mala premyslenú už dlhšie a sama som bola zvedavá ako sa mi moje predstavy podaria naozaj vytvoriť.
A tralalááá, aj mne samej sa páčia :-)


Proste to začalo dobre už od začiatku - ako podklad pre moje minimaľby som použila lak Essie - Natural Cotton a pripomenula si tak aký je úžasný. (Ak si to chcete pripomenúť aj vy, pozrite si článok TU) Dala som ho dve pekné vrstvy, nechala dobre zaschnúť a pustila sa do toho najhlavnejšieho. Povyberala som z mojich zásob laky od výmyslu sveta, akrylové farby, prichystala som si štetce a bodkovače. Ani vám nejdem hovoriť ktoré odtiene to presne sú - je ich veľa a rôzne namixované, takže by to bolo zbytočne komplikované.

Podstatné je, že na každý necht som nakreslila nejaký z plodov jesene a neskorého leta a sú to pre mňa samé dobroty :-) Ani neviem z ktorej strany začať.

  • Napríklad hrozno je u nás pri Žiline celkom vzácna plodina lebo tu vinohrady nemáme :-) ale zato nášmu susedovi sa po plote šplhá niekoľko vetvičiek viniča a keď dozreje, pôjdem si pár bobuliek/strapcov natrhať.
  • Kukuricu sme ako deti chodili trhať na pole a tie ešte maličké, sladké sme chrumkali len tak surové :-)
  • Jabĺčok máme v záhrade kopec a v podstate celú jeseň premýšľame čo s nimi. Aj dnes som jeden jablkový koláč upiekla.


  • Na malíčku mám hádam hlavného predstaviteľa jesene - dubáčika :-) Na huby chodím moc rada a už aj tohtoročné úlovky čakajú usušené do vianočnej kapustnice :-)
  • A skoro by som zabudla, na palec som nakreslila veľkú, oranžovú tekvičku, to už trénujem na Halloween!
Celá manikúra bola po dokončení trochu dosť bláznivá, ale keďže sa mi jednotlivé obrázky podarilo na moju radosť nakresliť celkom reálne, nosila som ju aj normálne. Veď moje okolie si už aj na horšie kreácie na nechtoch zvyklo :-)


Ktoré jesenné dobroty máte najradšej vy? A ako sa vám páčia takto vyobrazené v podobe manikúry?


S dnešnou témou sa veľmi pekne popasovala aj Alica, ktorej blog sa vám iste zapáči. Tému Harvest zobrala naozaj doslovne a jej nechtíky sú malé umelecké dielka. Pozrite si jej článok TU.

Na záver ešte dopĺňam odkaz na ďalší článok od Lucky, ktorá si vymyslela skutočne originálnu manikúru s jedným veľmi milým zvieratkom. Kto chce vedieť akým, nech sa pozrie SEM :-)

Ak máte k tejto téme pripravené nechtíky aj vy, napíšte mi na nailsmaniac@centrum.sk a ja váš odkaz na článok alebo fotku pripojím sem. Nech to máme pekne pohromade.


19 komentárov:

  1. Krásne nechtíky, veľmi sa mi páčia. Nádherné :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jéééj krásne sú :) Aj mama dnes robila jablkovo-makovú štrúdľu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ó!! to je uplne nadherne <3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je úžasný podzimní nail art :) Opravdovu neskutečná krása :) Jsi velmi šikovná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, aj sama som bola celkom prekvapená ako sa mi to podarilo :-)

      Odstrániť
  5. Wáu, to je nádhera. Já mám nejradši jablíčka :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásné! Vyhrála sis. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. wau, máš trpezlivosť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. keby som vedela spraviť z písmen "klobúk dole", tak to urobím, tieto sú, jednoducho, ja neviem, nemám slov :-D jeden necht krajší ako druhý a tie super dyne až závidím. predchádzajúce ma očarili, ale tieto ma totálne dostali

    OdpovedaťOdstrániť