utorok 30. septembra 2014

Autumn Challenge: Rainy Days

Nemôžem už dlhšie čakať na dážď, aby sme to mali pekne tématické s počasím :-) Takže článok so štvrtou témou mojej challenge s názvom Rainy Days uverejním dnes. Aj keď je vonku nádherne a zúri tam babie leto.


Ako základnú podkladovú farbu pre tento sychravý nail art som si zvolila lak od Sally Hansen -  Greige Garden, ktorý má nádherný popolavý odtieň s jemným fialovým podtónom. Naozaj pekná, svetlá sivá.
Avšak trochu horšie sa lakuje. Chybou tohto kúsku je hlavne to, že je dosť tekutý - tým pádom zateká ku kožičke ak nedáte pozor a kryje až v troch vrstvách. Ale zase drží celkom dobre, nosila som ho tri dni a to u mňa taký šedý priemer :-)


Moju upršanú manikúru som vytvorila pomocou akrylových farieb. Na prsteníčky som namaľovala krásny veľký červený dáždnik, ktorý by iste rozveselil každý pochmúrny jesenný deň. Ostatné nechtíky som ozdobila bielou a bodkovačom a vyrobila obláčiky ako zo šľahačky :-)
Potom už prišlo na rad to najdôležitejšie, povyberať strieborné a modré kamienky v tvare dažďových kvapiek a jeden po druhom ich na nechty nalepiť.

Pri pohľade na konečný výsledok ma samú prekvapilo ako milo to celé vyzerá.
A teším sa z toho, že manikúra nepôsobí napriek téme moc pochmúrne, skôr by som povedala, že mi vyšiel celkom vtipný nail art, čo poviete? :-)


Už tradične v závere pripomínam, že do mojej challenge sa zapája aj Alica a dnes mimoriadne odporúčam jej článok a nový nail art. Podľa mňa je úžasný nie len nápad, ale hlavne prevedenie, veď pozrite SEM. Je to krása!

A ak sa chcete aj vy zapojiť do tejto témy, vytvorte svoj nail art a pošlite mi link alebo rovno fotku na adresu nailsmaniac@centrum.sk.
Bude mi potešením pridať váš výtvor do tohto článku! :-)


8 komentárov:

  1. chcela som ti napísať, že to nevyšlo na daždivé dni, no napísala si si to aj sama hneď na úvod :-D super vymyslené a páčia sa okrem iného mi kamienky ako kvapky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kamienky ako kvapky sú mega podarené :) veľmi milý upršanýnail art.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. A u nás dnes bylo zataženo a deštivo. :)) Moc pěkný. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je krása, ty nehty se Ti fakt moc moc povedly :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Really originals and funny nails! I like this design!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jéé to sedí, jsi sladěná s dnešním počasím :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Anonymný1.10.14

    Neksutočne nádherné Veve :-) Naozaj sa ti podaril :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Fantastické :) Skúsim aj ja do konca týždňa niečo vykúzliť :D

    OdpovedaťOdstrániť