piatok 26. septembra 2014

Claire´s - No.29509

Myslím, že tento rok bude toto moja posledná neónka na blogu. Jednak sa už neviem dočkať tlmených teplých jesenných odtieňov a druhak mi táto fešanda pokazila náladu ju ďalší krát lakovať.

Tento zelenkavý odtieň s číslom 29509 som si v obchodíku Claire´s vybrala hlavne preto, že mi nápadne pripomínal laky z kolekcie Bleached Neons od Maybelline. Páčili sa mi, ale nejako intenzívne som po nich nepátrala, no keď už sa mi pritrafil tento náhradník, zobrala som si ho.
Farbou je moc krásny, nie je to klasická ukričaná neónka, skôr taká, pastelová, vyblednutá, s veľkou prímesou bielej.
Proste na pohľad príjemná a neťahá oči :-)


Tak ako som sa tešila z jej prítomnosti v mojej zbierke, tak moc som bola sklamaná jej vlastnosťami. Ešte pri prvej vrstve som napriek dierovaniu nevešala hlavu, laky s bielym základom vedia občas neposlúchať... Ale keď ani druhá vrstva neurobila na nechtoch hladký povrch, práve naopak - lepila sa, naťahovala a brala so sebou aj tú spodnú vrstvu - nebolo mi všetko jedno. Navyše sa ukázalo aj zopár malých bubliniek, proste tragédia.

Na prvých dvoch fotkách som sa pokúsila zachrániť povesť tohto laku nanesením topcoatu Seche Vite a aj sa mi povrch podarilo celkom dobre zahladiť. Ak predsa chcete vidieť aj krutú realitu, pozrite na tento posledný obrázok.
Nič moc, čo?


Po všetkých strastiach som si myslela, že to nakoniec ani nevyzerá zle, že nadlak odviedol prácu dobre a urovnal, čo mal, bublinky zmizli, ostal krásny lesk a tá svieža farba.
No netešila som sa z nej dlho, lebo hneď na druhý deň sa mi asi z troch nechtov odlúpil rožtek.
A to už bola posledná kvapka.
Lak našiel miesto v poslednom šuflíku mojej komody s lakmi a zaradil sa medzi nepodarené nákupy a zbytočné suveníry.


12 komentárov:

  1. Moc pěkná svěží barvička :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Barvička je nádherná :) Veselá, letní :) Škoda těch špatných vlastností laku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, škoda toho laku, lebo za takýchto okolností ho isto moc nosit nebudem...

      Odstrániť
  3. To fakt naštve a může být jakkoli hezký. :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je obrovská škoda, že dělá takovou neplechu :-( Barvička je to totiž opravdu parádní <3

      Odstrániť
  4. Krásná barvička :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/09/review-laky-na-nehty-essence-road-trip.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nice pastel neon green nail polish :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ty jo, koukala jsem na něj ve středu v claire's, ale nakonec jsem si nakoupila 4 jiné odstíny :D A dobře jsem udělala, je to tedy strašně pěkná a příjemná barvička, ale jak to takhle zlobí, tak může být sebevíc krásná. Já už jednu bělěnou neonku od claire's mám, takovou oranžovou a tu barvu jsem si zamilovala. Bohužel ale dělá stejnou neplechu, je to jak žvejka :( Takže tak často nenosím, ale teď mám nalakovanou takovou královsky modrou a ta byla hodná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som z tohto obchodíku vyskúšala len tento jeden lak a hned ma takto na prvej čiare sklamal. Ale je dobre vediet, že keď si nabudúce dám pozor a nevyberiem neónku, tak to nemusí byť prepadák.

      Odstrániť
  7. Anonymný29.9.14

    Také naprosto souhlasím. Mám ho doma, protože jsem neodolala barvě, ale lakuje se s ním opravdu špatně. Jinak jsem s laky na nehty z Claire's docela spokojená :)

    http://thebestfashionnails.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak asi to bude len táto jedna sada nepodarených odtieňov. Lebo tieto neónky sú fakt nepodarené. Ak budem mať možnosť, vyberiem si nabudúce nejaké iné, nie neónky.

      Odstrániť