sobota 20. septembra 2014

Orly - Mayhem Mentality

Bola som posledných pár dní chorá, asi nejaký prvý jesenný bacil, tak to tu na blogu trochu utíchlo. No už mi je lepšie, tak mám znova chuť opísať vám ďalší z mojich obľúbených lakov.
Bude to neónka, ktorú som si kúpila ešte pred rokom a volá sa Orly - Mayhem Mentality. A keďže neónové odtiene sa mi samostatne hrozne zle fotia, tak som si na pomoc zobrala kontrastnú čiernu Sally Hansen - Black Out a strieborné Zoya - Luna, Essie - Set In Stones. Celkom pozerateľná trojka mi z toho vznikla :-)


Neónových odtieňov nemám veľa, vlastne mi stačí z každej farby jeden lak a som rada, že som narazila na značku, ktorá neónové laky naozaj vie robiť a ja tak nemusím hľadať a hromadiť nepodarky :-)
Netvrdím, že iba Orly je jediná značka, po ktorej musíte siahnuť, ale ja osobne nemám dôvod ju meniť.
Takže spokojná som aj s týmto láčikom, ktorý je mojím zástupcom neónovo-oranžovej. Mám z neho radosť aj preto, že táto oranžová je s bielym základom a pôsobí trošilinku tlmenejšie ako klasické výrazné oranžové, vo farbe cestárskej vesty :-) Dokonca v nej vidím aj mikrokvapku ružovej, ktorá ju tiež zjemňuje.


S praktickou stránkou tohto fešáka som sa tiež rýchlo zžila a lakuje sa mi dobre. Keďže má v základe podiel bielej, v prvej vrstve sa nenanášal úplne rovnomerne. Druhú vrstvu lakujem trochu hrubšiu a tak vlastne všetko pekne vyrovnala a vďaka dobrej pigmentácii laku nebolo treba ďalšiu. A dve vrstvy u neónky sú moc fajn skóre! :-)
Schla tiež moc dobre, rýchlo a do takého polomatného vzhľadu. Takže pre lesk ako blesk pridajte ešte nadlak. Výdrž je takisto bezproblémová, nosievam tento lak štyri dni a až ten posledný sú na ňom vidieť nejaké známky opotrebenia - zväčša odlúpnuté rožteky na ukazovákoch.
Dokonca som po ňom nemala ani zažltnuté nechty, ako sa mi to pri niektorých výrazných farbách stáva.


Ako sa vám táto farbička páči? S akými ďalšími odtieňmi radi kombinujete neónky? A máte aj vy značku, ktorej neónky vám najviac vyhovujú?


13 komentárov:

  1. Moc se mi ta barva líbí. Vlastně celá kombinace je super. Neonky nenosím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ved ani ja moc nie, ale takto v spoločnosti ďalších farieb som to zvládla :-)

      Odstrániť
  2. Krásná barva neonky a kombinace černé a stříbrné dohromady je super věc :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi dlho som striebornú s čiernou spolu nemala, vždy som dávala prednosť farebnejším farbám :-) ale majú niečo do seba :-)

      Odstrániť
  3. Moc pěkná manikúra :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherná kombinace, já mám 2 neonové laky, které mi dovezla kamarádky z Anglie :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Ja mám neóniek asi 5, takže nie o veľa viac ako ty a bohate mi stačia. Na iných sa mi páčia, ale sama ich nosím pomenej.

      Odstrániť
  5. Anonymný21.9.14

    Mne by sa viac páčilo, keby boli všetky nechty neónové...:) Tak tá farba krásne žiari.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď to, že žiari :-) Ja som ju práve chcela utlmiť, lebo mne sa výrazné farby rýchlo zunujú, okukajú :-)

      Odstrániť
  6. wow krasna neonka a tiez si ju aj super skombinovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Naprosto nádherná kombinace :)

    OdpovedaťOdstrániť