sobota 6. septembra 2014

SpaRitual - Barefoot & nail art

Dnes si musím splniť jeden príjemný rest a tým je recnzia na druhý lak, ktorý som obdržala od SpaRitual Slovensko.
Hneď na úvod vás musím upozorniť, že tento fešák je tak trochu beťár a chvíľku nám trvalo, kým sme si našli k sebe cestu :-)
Má názov Barefoot, pochádza z kolekcie Drift pre leto 2014 a podľa mňa bol z tejto limitky najzaujímavejší.


Jeho základná farba je veľmi jemnučká, svetlá, mäkká béžová - v kombinácii s pokožkou mojich rúk mal celkom výrazný banánovo-žltý podtón. To síce nie je odtieň, ktorý by som vyhľadávala (a mám pocit, že mi ani nepristane), ale tomuto laku som to s radosťou odpustila.

Zaujímavejšie a rozhodne originálnejšie sú v ňom totiž glitríky. V jednej fľaštičke sa nachádzajú až tri druhy! :-) Tie najväčšie majú oranžovo-korálovú farbu a je ich tam najmenej. O kúsok menšie trblietka sú zlaté a dodávajú laku šťavu a iskru. No a tie úplne najmenšie, sú len taký trblietavý prášok, ktorý dotvára textúru.
Spolu všetci traja dokonale napodobnili slnkom zaplavenú pláž a hlavne ilúziu bieleho, vyhriateho piesku.


Lakoval sa trochu horšie ako jeho modrý kolega z kolekcie. Upozorňovala na to už Nikol vo svojom článku TU a ani môj exemplár na tom nebol inak.
Ešte prvá vrstva sa ako-tak dala naniesť v tenká, ale pri nanášaní tej druhej sa lak veľmi lepil, dieroval a nedal sa nalakovať rovnomerne. Preto je potrebné pridať do fľaštičky pár kvapiek thinneru a lak rozriediť. Po tomto úkone už nič nebránilo pohodovému lakovaniu, pekne kryl v už spomínaných dvoch vrstvách a jeho plusom je rýchle schnutie.

Ja som ho nosila dokonca dva krát po sebe a oba razy mi vydržal 4 dni. Oťukané končeky som nemala takmer vôbec. Znakom, že je čas ho odlakovať, sú odlúpnuté rožteky na ukazovákoch :-)


Ešte na záver som si pre vás pripravila aj nail art s použitím oboch odtieňov - Barefoot aj Blue Lagoon (recenzia TU).
Musím priznať, že ma tentoraz ma môj nápad potrápil. Mala som vymyslenú techniku, kde sa ešte neuschnuté laky prepájajú špáradlom do seba, ale nejako som pozabudla, že práve tieto dva schnú veľmi rýchlo... Takže to, čo som vytvorila bolo totálne hnusné :-)

Ale! Moc sa mi pri tom nešťastnom nail arte zapáčili tieto dva laky nalakované zvisle vedľa seba. Aj keď hranica medzi nimi nebola vždy rovná, nevadilo to. Zobrala som bielu akrylovú farbu a bodkovač a prekryla líniu maličkými bodkami. Sama som bola prekvapená ako dobre to nakoniec vyzeralo.


Tak ako sa vám páči tento zaujímavý pieskový lak bez pieskového povrchu? :-D
A čo poviete na ten jednoduchý nail art na druhý pokus? :-)


Tento produkt mi bol venovaný za účelom recenzie spoločnosťou SpaRitual Slovensko.


16 komentárov:

  1. Krasavec i když dělá neplechu a nail art s oběma láčky je bezvadný, moc se ti to povedlo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jéé Veve, ďakujam za odkaz <3
    To je vtipný, jak mám žlutý podtón pokožky a lak na mě vypadal s růžovým a ty to máš naopak :)) A úplně přesně si popsala ten problém s lakováním - druhá vrstva se lepí, táhne, dělá díry... Po pár kapkách thinneru ok, ale měsíc na to, to dělá znovu :( Škoda ho, zas bych do něj nerada dávala ředidlo každou chvíly, abych ho nedodělala úplně..
    A nail art je nádherný, jemný. S tou bílou je to vážně krásně odlehčené :) Škoda, že si už neužijeme moc léta, hned bych ho zkusila :((

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Za málo :-) Ja som presne pozerala, po prečítaní tvojej recenzie, že ako je to možné... Ale na mne je vážne tento lak do žlta a dokonca tak výrazne ako žiadny iný béžový, čo mám doma :-) Neviem, asi to fakt bude podtónom pokožky, neviem si to inak vysvetliť :-)
      Ešte ho nemám ani mesiac, ale budem ho isto sledovať, že ako sa správa :-)

      Odstrániť
  3. SpaRitual - Barefoot is nice and your manicure is gorgeous <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. I agree! The collection with Barefoot never showed up at my Ulta so I hadn't seen that before.

      Odstrániť
  4. tak to vypadá úžasně! :) výborná práce

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné nehty, v kombinaci s tou modrou jsou parádní :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. pocuj ten nail art akoze oneee :D more a piesok ;) to si ako vychytala :)..aaalebo piesok a nebo ked napriklad lezim na plazi :D...a inak lak sam o sebe sa aj mne paci, lebo my co uz mame vsetky odtiene..ved vies ;D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Marti, úplne si to pochopila, presne tak som chcela aby to vyzeralo. Ako pláž a more, ale nie úplne na prvý pohľad zrejmé :-*
      A čo tak objavujem, tak SpaRitual má celkom dosť originálnych odtieňov :-)

      Odstrániť
  7. Pekny nail art :) Fakt ako more a piesok!
    Ja mam teraz doma svoje prve SpaRitualne laky, tak som zvedava, ake budu..ale sranda, ze ten pieskovy je taky betar..za tie prachy..mal by lakovat ako po masle :D
    Peacock & Pineapples

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak verím, že budeš spokojná. Ja som aj napriek miernym ťažkostiam s lakovaním tohto béžového, rada že ich mám. Pekné odtiene a dobre mi držia :-)

      Odstrániť
  8. Tak to je parádní nail art :) žádnej z těchto laků jsem ještě nezkusila, ale asi vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nail art se ti moc povedl, vypadá to překrásně. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, tak na druhý pokus to vyšlo pozerateľne :-)

      Odstrániť
  10. No teraz sa neviem rozhodnúť, či je krajší sám, alebo ten nail art. No jasné, že je to remíza. Samotný ti veľmi pristane a nail art sa ti veľmi podaril :-)

    OdpovedaťOdstrániť