streda 13. júla 2011

china glaze - Revolution & nail art


Všade samé bodky :-)
Mám veľmi rada tento muchotrávkový nail art, lebo je jednoduchý, rozkošný, zvládne ho naozaj každý a nie sú k nemu potrebné žiadne drahé pomôcky.
Ako základnú farbu som použila lak China Glaze - Revolution. Je krikľavá a veľmi dobre pigmentovaná, takže stačí jedna vrstva. Písala som už o nej TU. V tejto fáze vôbec nepotrebujete nejaký extra krycí lak, môžete použiť aj dve tri vrstvy laku so slabšou pigmentáciou a nechať dobre zaschnúť. Tiež sa červenej vôbec držať nemusíte a pokojne použite farbu na akú máte práve náladu.
Na vyrobenie bodiek sa však poobzerajte po laku, s ktorým Vám bude stačiť jedna vrstva. Bolo by otravné bodkovať jeden puntík na viac krát. Výber farby opäť nechávam na Vás.
Ja som použila bielu akrylovú farbu na nechty, ale na videu môžete vidieť naozaj dobre krycí kriedovobiely lak, ktorý som kúpila za jedno euro u Číňancov :-) (a použila som ho aj ako základ na prsteníky)

 

 Pri samotnom zdobení dajte pozor iba na to, aby boli bodky rovnomerne rozmiestnené. Mne sa to na videu moc nedarilo... asi tréma z kamery alebo čo :-)
Každopádne krajšie inšpirácie na podobné zdobenia z mojej dielne nájdete TU a TU.
Práve pri týchto predchádzajúcich postoch ste sa ma pýtali, čo používam na výrobu bodiek - sú to rôzne nástroje, podľa toho aký priemer by mali guličky mať. A mnohé z tých nástrojov máte doma aj Vy. Tak si kuknite tiež záver videa a  môžete začať zdobiť! :-)

 

Dúfam, že sa kvalitou video aspoň o niečo zlepšilo, snažila som sa vyvarovať niektorých chýb... ( dala som väščie a výraznejšie titulky a točila viac zblízka) ...no zďaleka to však nie je dokonalé a mám čo zlepšovať. Návrhy, pripomienky a aj otázky rada prijmem.

16 komentárov:

  1. Tento způsob zdobení nehtů mám stejně nejradši, je takový hravý a veselý :) Video je skvělé, nevím proč mě nikdy nenapadlo použít na tečky obyčejnou sirku - musím to hned zkusit :)) Díky moc za super video!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. toto je aké milé!! Presne na takéto nechty mám dnes náladu!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Výborný nápad! Vypadá to svěže a letně, hned se mi vybavila nějaká roubenka u lesa, houby, sluníčko, malované hrníčky.. ;-)

    http://tothemoonandback-eli.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. huuu tak vyrazne! pre mna nie, ale rada sa pozeram na teketo vymyslance :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jůůů, super, tohle někdy určitě vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Téda, to vypadá bezvadně!!!

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Video o 100% lepší než minule, fakt se ti povedlo, už se těším na další;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. milujem bodkovane nechty!!! ale nikdy ma nenapadla muchotravka ach boze... :D:D aj ja mam modry bodkovac ale tmavy :D a z jednej strany tam mam taku gulisko :D:D...aj video super a jj to ta trema xixi :))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. uuuuuuuuplne krasne a zlate!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Paramore: Thanx! :-)
    Barika, Foly: Som happy, že sa Vám páčilo videjko a ešte radšej, že sa chystáte skúsiť. Česť pre mňa.
    Eli: Tvoj nápad s "malovanými hrníčky" je super! Rozkošné prirovnanie!
    Čajová, Jitulka, Luczynka, caramelbiscuit: Díky za komplimenty, som moc potešená! :-)
    Dejnička: Som obrovsky rada. Len to strihanie mi trvalo 3 hodiny! :-) Snáď sa tréningom ešte zlepším.
    Marta: Bodkované nechty musia milovať všetci! Nepoznám nič krajšie :-)
    evie: ďakujem!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Páni! Úžasný nápad! Strašně moc se mi to líbí :) Hned jsem si vzpomněla na procházky v lese, mochomurky, srnky, krmelce! Můžu se zeptat kde si pořídila ten bodkovač? Strašně by se mi hodil :D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. waaaaaaw to je užasne cely blog je uplne geniálny waw :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Anonymný19.5.12

    Mám moc ráda tvůj blog, jsem taky Nail Maniac ;) :D A tyhle nehty - úžasný nápad! Tečky jsou opravdu boží. ;) A zkusit to zápalkou - to mě ani nenapadlo ;) Jdu na to! :) Těším se na další nápady ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moc ďakujem, som rada, že sa Ti u mňa na blogu páči! Tvoj komment ma veľmi potešil :-)

      Odstrániť