streda 27. júla 2011

color club - Tangerine Scream & nail art


 Jeden z mojich najnovších úlovkov je lak Color Club - Tangerine Scream. Pochádza z kolekcie Electro Candy z leta v roku 2009. To znamená, že je už trochu "fúzatý", ale práve preto sa mi ho podarilo kúpiť za 3 euráče :-)))
Je to veľmi zvláštna, ale príjemná a nositeľná skoroneónka. Nie je to klasická svietiaca oranžová akú nosia cestári :-) Má naozaj farbu sladkej, zrelej mandarínky s nádychom do korálovo červenej a obsahuje veľmi pekný shimmer. Mám pocit, že práve ten shimmer ju robí výraznejšou, je totižto bielo-strieborný s odleskami do zeleno-zlata. Netradičný a takmer nezachytiteľný fotoaparátom... No treba ho vidieť na vlastné oči.
Lakovanie a konzistencia sú výborné. Kryje síce v troch vrstvách, ale práca s ním je úplne oddychová.
Nie je hustý a ani riedky, dobre sa kontroluje, nerobí diery a rýchlo uschne. Jediná nevýhoda sú tie tri smiešne vrstvy ;-) 


 Pri všetkých neónkach mám pocit, že moje ruky vyzerajú opálenejšie a nie som na to moc zvyknutá, práve preto zvyknem neónky ozdobiť :-) Nail artom sa trochu stlmia a nie sú tak ukričané.
 V predchádzajúcom videu ste si mohli pozrieť ako sa robia bodky a dnes tu máme niečo rovnako nenáročné. Čiarky!
Keďže základná farba je oranžová, vo výsledku nám vznikol vzor tigrieho kožúška. Ak pod čierne pásiky použijete bielu, dostanete zebru. Vtedy odporúčam skombinovať so strieborným trblietavým akcentom, ale viete... fantázii sa medze nekladú ;-)


A teraz už sledujte video:


Samozrejme nemusíte použiť rovnaké nástroje a laky ako ja. Napríklad si môžete kúpiť aj zlatú zdobičku a tým pádom nepotrebujete štetček... Alebo si kúpte štetček a nepotrebujete zdobičky žiadne, lebo môžete kresliť akýmkoľvek lakom... No a keď už budete mať štetček, poobzerajte sa po akrylových farbách... budeme ich neskôr potrebovať... ale to už predbieham :-)

Verím, že sa Vám aj toto video páčilo a skúsite na svojich nechtíkoch vytvoriť niečo podobné.
Na záver Vás chcem poprosiť, vyjadrite sa aký máte názor k nail artu? Páči sa Vám, alebo je to podľa Vás gýč? Skúšali ste už na svojich nechtíkoch aj niečo iné ako jednu farbu, príp. francúzku manikúru?
A hlavne, sú pre Vás tieto videá niečím osožné aj v praxi?

Moc ďakujem za každý komentár.
Vaša Veve.

14 komentárov:

  1. jooj taketo ja mozem..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. parádne to vyzerá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. I love Tangerine Scream but, unfortunately, it's not in my stash but only in my wishlist!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. xixi tak na nail art sa nepytaj, ja nail artovy specialista, ktory nedokaze nosit nechty jednofarebne :D :D :D..inak pekny tigrik :)...a inac :D uz som aj ja natocila jedno svoje video pre pupu a jak smai trasli ruky a vobec sa mi nedarilo jak normalne to je strasne ta kamera :D...neviem coby osm robila kebyze ma niekto iny nataca :D...a este som sa cela opytat, ze ci si ku komentom nemozes pridat aj moznost cez url, aby som sa mohla prihlasit aj cez svoj blog :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Anonymný27.7.11

    Ten lak se mi díky shimmeru líbí. A nail art mám ráda spíš úplně jednoduchý, i když jednou se mi líbil i úplně přeplácaný, takový arabský, co dělala JulieG z YouTube :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mňau! Skvělá kombinace :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásné, krásné a ještě jednou krásné - samotný lak má velmi hezkou barvu a doplnění o tygří čárky - super :) Sama jsem nail artu nakloněná, momentálně jsem sice na to lenošná a jen si krátké nehty lakuji obyčejně jednobarevně, ale není to tak dlouho, co jsem si ve zdobení opravdu vyhrávala, takže pro mě určitě ANO! :)

    http://barika-myextraordinarylife.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vkusný nailart, jako děláš např. ty se mi líbí. Akorát se mi líbí na všech jiných lidech jenom ne na mě:-D Samozřejmě jsem si něco zkoušela dělat, ale nejsem tak manuálně zručná, tak to nebylo tak hezké a jak jsem říkala, na mě se mi líbí jen klasika. Což ovšem neznamená, že by tvá videa byla zbytečná, ráda se na ně podívám i tak a kdo ví, třeba mě to zas někdy chytne vyzkoušet a pak mám tady inspiraci;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Anonymný28.7.11

    Neviem prečo ale mne strašne vadí tá hudba ktorú používaš do videí. Úplne ma to uspáva :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Uaaa, já bych Tangerine Scream tak moc chtěla! (a to nesnáším oranžovou) Už jsem si ho jednou i koupila, ale přišel mi rozbitý :-( nail art se mi líbí, ale sama jsem na to nešikovná, takže třeba ta videa mi v ničem nepomůžou, protože já technicky vím jak na to, jen nemám tak šikovné ruce, abych to mohla aplikovat na sebe :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Veroniiiiik... prosiiim kde si ho splasila? Daj mi typ a hned tam pobezim... tato oranzova je totiz skvelaaaa.... diiiiky

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Marta: Ja som bola tiež prekvapená, že natočiť video nie je také jednoduché. Lebo musíš sledovať, čo točí kamera, sústrediť sa na nail art a ešte kontrolovať či je všetko dobre vidieť. Niekedy je to des :-)
    Sonidlo: JulieG mám úplne najradšej!
    Viennettka: Ja som na ten lak narazila úplnou náhodou v jednom slovenskom e-shope a ani som moc nevedela do čoho idem :-)
    Suzie: Napíšem Ti na FB :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. toto veru nie je moja farba i ked nie je to uplne oranzova, ale velmi sa podoba a oranzovu na nechtoch ja nemusim. Ale s tym vzorom to uz vyzera omnoho lepsie. Pekny a lahky vzor :)

    OdpovedaťOdstrániť