sobota 16. júla 2011

essie - Cocktail Hour


Všetci milovníci ružovej, sem sa! Chcem Vám povedať pár pekných slov o Essie - Cocktail Hour.
Jeden z lakov, ktoré majú pre mňa len samé pozitíva. V posledom čase ma ružová dosť nudí - či už je to pink, rosé alebo fuchsia - všetko jedno... Proste zívam! :-)
Tomuto odtieňu sa podarilo moju kliadbu prelomiť a prisahám, že táto ružová ma baví. Je totiž krásne svietivá, výrazná, veselá a vôbec nie ulepeno-sladká. Má trošku nábeh do neónova, ale zvýrazňovač to ani zďaleka nie je a neschne do matna. Navyše obsahuje drobulinký, jemnučký strieborný prášok, shimmer a celkom úspešne sa mi ho podarilo dostať z fľaštičky aj na necht. No nádhera!


Dokonca aj lakovanie bolo super. Tu musím trochu očistiť meno značky Essie... po hromadnom vykúpení časopisov InStyle, kde bolo pár jedincov zadarmo, som na mnohých blogoch čítala ako zle sa lakujú, blbo schnú a nedržia. Je jasné, že to závisí od konzistencie konkrétneho odtieňa, ale ja mám s touto značkou prevažne dobré skúsenosti. A tiež je celkom známe, že napr. odtiene s bielym základom (ktorých bolo v tejto akcii celkom dosť) pruhujú alebo lepia... S tým už tak nejak pred lakovaním počítam a pár ťahov navyše, na zakrytie dier ma nerozhádže.
Tento Cocktail Hour nemá v základe bielu a sa lakoval super dobre :-) Dala som dve vrstvy. V prvej nepruhoval, no trochu presvital a tak som naniesla druhú - tá celý náter pekne zjednotila a dodala mu lesk. Zaschol rýchlo, bezproblémovo, bez akýchkoľvek nepríjemných zážitkov.


Mne na lakoch tejto značky najviac vyhovuje ich štetček. Je krátky, dobre sa drží a hlavne je presný. S oblúčikom okolo kožičky som sa vôbec netrápila.
Aké sú Vaše skúsenosti s Essie? Kúpili ste si spomínaný InStyle a lak vyskúšali po prvý krát? Alebo máte túto značku medzi svojimi stálicami ako ja?

7 komentárov:

  1. Nádherná farba! Kúpila som si InStyle, ale bohviečo ten lak nebol :) Musela som dať 3 vrstvy aby zakryl úplne všetko a hlavne rovnomerne.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten je velmi povedený!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. caramelbiscuit: No, presne. Závisí to od odtieňa. Mňa hnevalo ako všetci začali povyskúšaní lakov z InStyle nadávať na Essie, pritom majú veľmi veľa kvalitných lakov s ktorými sa dobre pracuje.

    Mína, evie: Hej, naozaj sa vydaril. Len neviem nakoľko je ešte dostupný - mám ho už veky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tahle barva vypadá fakt úžasně!:-)

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. really eye-catching pink, looks beautiful on you

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tak takuto tmavo ruzovu mozem, pokial to nie je silna cyklamenova, tak je to fajn. Paci sa mi tam ten shimmer.

    OdpovedaťOdstrániť