pondelok 4. júla 2011

oriflame - Vanilkový Hojivý Zázrak

V poslednom čase si ulietavam na všemožných mastičkách na suchú pokožku v okolí nechtov.
Pred nedávnom ste si mohli prečítať o bambuckom masle (TU) a dnes Vám porozprávam o Hojivom Zázraku od Oriflame.
 V klasickom prevedení so včelím voskom a medovou vôňou som sa mu napriek všetkým odporúčaniam vyhýbala. Nemám rada med a jeho sladkú vôňu proste neznesiem. Preto ma potešilo, keď sa tento krémik začal vyrábať aj s vanilkovou a karamelovou arómou. Neviem nakoľko sú ešte dostupné - v katalógoch Oriflame boli na Vianoce... a ja som tento vanilkový kúpila vo výpredaji asi pred mesiacom za cca 3,5 €.



Touto recenziou asi dieru do sveta neurobím, isto ho už väčšina z Vás má, ale pár slov si neodpustím :-) Zloženie sa od toho ružového vajíčka nelíši - obsahuje včelí vosk a rastlinné oleje.
Je to univerzálny balzam, ktorý môžete použiť na popraskané pery, suché lakte alebo ako ja na výživu nechtového lôžka. Má upokojujúce, hojivé a zjemňujúce účinky. Je dosť mastný a pomalšie sa vstrebáva, preto ho nanášam najmä na noc a naozaj pomáha hlavne proti záderom. Nechty mi z neho pevnejšie nerastú, ale pokožka okolo nich je jemná, zdravá a pekná.
Konzistenciou je niekde v strede medzi olejom a maslom :-) Má tendenciu sa trochu topiť, ale dá sa tak lepšie vmasírovať kam potrebujete. Takže ako nevýhodu by som to nevidela. Navyše tá vanilková vôňa nie je príliš výrazná a dotieravá, skôr nenápadná a príjemná. Užívam si ju.
Produkt ako taký nie je doslova zázrak, podobných krémikov zoženiete u viacerých značiek. Ale ak ho máte, určite ho využijete a budete spokojné.

12 komentárov:

  1. fíha, nikdy ma nenapadlo toto vajíčko použiť na nechty :) vždy som ho používala hlavne ako balzam na pery, aspoň som múdrejšia ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. já používala tu normální variantu a teda výsledek byl nulový. krom toho, že jsem byla mastná až za ušima... já vlastně nějak nechápu význam tohoto vajíčka, protože ani na pusu to moc nefunguje, z nehty a kůžičkou to taky nic neudělá, konzistence je taková vazelínová ... no prostě nejsem fanoušek.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je super, mám ho taky, používám ho hlavně na rty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tento je najlepší..aj karamel mám rada, ale toto je top.
    Síce ja ho radšej ovoňiavam, ako používam, ale to nevadí:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. používám na pusinku, tak zkusím i na nehty, díky! :-) A vůně je krásná :-) Jsem zvědavá, s čím přijdou o letošních vánocích. Perníčky? :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. pernicky nieee, cokoladu chcem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja budem trošku off topic, ale smiem sa spýtať, aký podkladový lak používaš?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. no ja nenavidim tieto vajicka, lebo to vsetci maju a ja by som to nikdy nechcela z toho dovodu, ze ako si to vlastne budem nanasat??? co si to naberem za necht a z neho potom davat dole? pre mna je to strasne neprakticke, ked uz tak teda v tycinke alebo v tube :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. veru teraz nepouzivam na kozicku nic specialne, iba obycajny krem Nivea... z Oriflame uz neobjednavam, no pamätam si tento hojivy zazrak v starom ruzovom prevedeni a dost smrdel, vobec nie ako med, skor nieco divne :D
    Paci sa mi na tej poslednej fotke ako mas tie konceky nechtov take biele, ja ich mam viac priesvitne nez biele.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Já jsem ho dostala darem a doteď neotevřela, protože jsem nevěděla k čemu to vlastně je, ale pokud se to dá použít na nehtovou kůžičku tak na to slyším:-D Díky!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. caramelbiscuit: podkladových používam viac - teraz som si obľúbila od Essence Growth Activator a mám rada aj v podstate všetky od Avonu. No a ešte mliečnobiely od Manhattan, ten mám už druhý.

    Marta: Jasné, ak to používaš na pery, tak to nepraktické je. Ale ja si ho naberiem vždy na necht malíčka a odtiaľ na ostatné prsty. Takže je to ok :-)

    Alexandra Jane: Aj ja mám tie končeky priesvitné, ale pre potreby peknejšej fotky som použila bielu ceruzku pod nechty :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ja ho tiež mám aj vo vanilkovom aj v základnom prevedení a používam ho na pery, hojenie rán, okolie nechtov či suché miesta na celkom tele, zbožnujem tieto vajíčka :)

    OdpovedaťOdstrániť