piatok 2. marca 2012

Day 3: Yellow nails (cosmetica fanatica - No.103)


Tretia výzva na žlté nechty bola pre mňa naozaj výzvou.
Lak v tejto farbe mám iba jeden. Už som Vám ho na blogu ukazovala a navyše žltú neznášam. Naozaj ju nemám rada. A tak som hneď zamietla nápad kúpiť si ho iba kvôli 31 Day Nail Challenge (viac TU). Zároveň som však nechcela túto položku preskočiť a odignorovať. Tak som si spomenula na moju milú kolegynku Valériu, ktorá má rada bláznivé farby a jeden jedovato žltý vlastní :-)
Ak ste aj Vy podobne uletné a zvýrazňovač na na nechtoch Vám nespôsobuje traumu, kúpte si tento Cosmetica Fanatica - No.103. Kúpte si ho aj napriek tomu, že jeho konzistencia je príšerná, vodová a absolútne neschopná plného krytia. S malou fintou sa s jeho nedostatkami vyrovnáte a dosiahnete doslova neuveriteľný, do očí bijúci neónový vzhľad. Normálne by tento lak potreboval k akému-takému krytiu približne 10 vrstiev, teraz pozeráte na jednu. Teda takmer :-) Nalakovala som najprv pod neho biely kriedový lak ako základ. No a na ňom sa už potom tá jedna jediná žltá vrstva krásne rozžiarila. Až tak, že som takmer potrebovala slnečné okuliare :-)
Na záver ešte odpustite strašné fotky. Môj fotoaparát nejako nechápal čo po ňom chcem a k žltému laku mu najviac pasovalo modré pozadie.

26 komentárov:

  1. Tak tomu říkám barvička....:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vaaaaaau!!!!! :)))) to je boží! Mám takovouhle neonovou zelenou, a úplně jí zbožňuju.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám moju zelenú neónku tiež oveľa radšej ako žltú ;-)

      Odstrániť
  3. Máš tu skvělé laky na nehty! a máš celkově pěkné nehty, tvar, prsty.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jej, ako pozerám, nie sama som došla na chuť tejto značke :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. aaaaa....skvelý!!chcem ho!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mne sa to paci a podla mna to fotak pojal fajnovo, aspon pekne vyskoci ta zltost z obrazka.. :) priznam sa ze mam vsetky neonky konkretne od tejto znacky, ale na tento som zatial nemala odvahu.. a zistujem, ze je na case to zmenit, jar za dverami, to si pyta nieco kriklave.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala od tejto značky jeden holografický a jeden modrý glitrový. Toto je moja prvá neónka od nich... Aj ostatné farby sú také biedne krycie?

      Odstrániť
    2. ja mam rychloschnuci cierny a vyzera byt fajn... len ho musim vyskusat poriadne na obidvoch rukach :)

      Odstrániť
  7. krásne ! kde sa dá ten lak kúpiť?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že vo všetkých 101 drogériách by si ich mala nájsť.

      Odstrániť
  8. Kurník, ten je úžasný, do očí bijící. Ty já ráda. <3 :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ty kokos! :D skoro mi to oči vypálilo jak som sem klikla :D:D perfektný! must have! hneď ho utekám kúpiť :D :)))) keď vypadá ako na fotkách, tak je neuveritelný! a jo o tejto finte s bielym podklaodm som už počula, možno s ňou je ešte viac výraznejší ako sám o sebe :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Marti, sám o sebe je úplne na... na nič :-D Absolútne nekryje. Ale ak dáš podeň biely lak, hotová solárna erupcia :-) V skutočnosti je ešte svietivejší, zvýrazňovač sa môže schovať.

      Odstrániť
  10. ja si tiež davam pod take laky biely lak toje naj finta co moze byt zachrana lakov :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tak tomu hovorim cisty neon :) Ja by som si ho nedala, ale je uzasny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tento mám tiež ale ako si sa mi zdá že na tebe vyzerá omnoho lepšie

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Anonymný22.3.12

    ahoj. ja mam tiez tieto laky od cosmetica fanatica, mam 4 neonove odtiene: zeleny, pomarancovy, zlty a teraz som si kupila ja ruzovy. no je pravda ze ked si s nimi lakujem prva vstva je uplne bleda ak dam dve uz je to celkom v pohode, ale ten tvoj trik s tym ze treba dat najskor biely musim vyskusat lebo to vyzera uzastne :) ja si vzdy ako poslednu vsrstvu prelakujem nechty este prisvitnym,lebo sa mi zdaju byt tieto laky dost matne a ked si dam prisvitny tak sa pekne lesknu. a krsne svietia na disco :) ale to s tym biely podkladom musim vyskusast, dakujem za radu, ahoj. Sany.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. tak tento lak, je neskutočne úžasný, tá jeho farba, žiarivá :D na leto si to viem predstaviť ;) .....s tou fintou to poznám ja mám dva laky od selene ružový a zelený, tiež sú dosť krikľavé a pri prvej vrstve no nič moc, ale moja suseda má tiež také ako ja, a prezradila mi túto fintu s tým že treba pod tým dať biely lak a bude to vyzerať tip-top :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. strašne je pekný a aj ho odporučujem, je aj dosť lacný nikde je za 1,85€ a niekde za 1,15€ :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. mam ten isty lak.... a tak isto som bola nespokojna s nanasanim... ale toto MUSIM vyskusat!!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. chtěla bych se zeptat jestli nevíš zda se dá tato značka Cosmetica Fanatica sehnat i v nějakém eshopu, u nás v ČR tyto laky nemůžu nikde sehnat :) a vypadá to fantasticky!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Žiaľ na žiadny e-shop som nenarazila, ale ak nejaký objavím, dám vedieť :-)

      Odstrániť