nedeľa 4. marca 2012

Day 4: Green nails (barryM - aqua green)


Nič na tomto svete nie je dokonalé a aj moja obľúbená značka BarryM občas ponúkne niečo, z čoho nadšená nie som. Žiaľ, taký je aj láčik s názvom Aqua Green.
Farbe ako takej sa vyčítať nič nedá, sama o sebe je krásna a názov jej naozaj svedčí. Vodná, morská zelená ozaj vyzerá ako pokojná hladina v tropickej zátoke... Slniečko sa opiera do vlniek a trblieta sa tyrkysovým shimmerom o dušu :-)
Dobrý dojem z odtieňa však kazí lakovanie a priveľmi tekutá konzistencia, ktorá sa rozlieva a hlavne nekryje. Na fotkách mám nanesené 4 vrstvy, končeky nechtov dosť presvitajú a lak mi aj trochu zbublinkoval.
Takže lakovať ho samotný znova nebudem, ale určite vyskúšam vrstvenie. Mám vyhliadnutých pár zelených adeptov, na ktoré sa mi bude krásne hodiť.

6 komentárov:

  1. Tak já bych naopak u většiny lak tekutost přežila, ale nelíbí se mi ta barva... :/ I když pravda... 4 vrstvy?!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Barva je moc pěkná.Ale pokud bublinkuje, tak to není moc dobrý...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherná farba... ale 4 vrstvy? :/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. 4 vrstvy? fíha... tak to jsem snad ještě nikdy nelakovala, na to bych asi neměla nervy.. a co se týče téhle barvy, tak mě tedy zrovna dvakrát neuchvátila..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásny, ale zradný, čo? mrška molekula... :) škoda, ale zas, na nejakom peknom krémovom podklade určite pekne vynikne, ja by som ho skúsila na Trust in style alebo Trendsetter od Essence určite.. :) fajn že ukážeš aj niečo čo nie je až také dokonalé, nech človek vie ako sa veci majú, než si niečo objedná.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Štyri vrstvy sú len pre silné povahy :-)
    A Babs, ja mám preň pripravený Essence - Bella :-)

    OdpovedaťOdstrániť