nedeľa 14. decembra 2014

3. adventná nedeľa s Beauty by Suzie

Dnes slávime tretiu adventnú nedeľu a to znamená, že preberám štafetu ja, Suzi z Beauty by Suzi, Veľmi ma potešilo, že si ma Veve vybrala a že som sa dostala do takej skvelej spoločnosti šikovných dievčat.


Ako vidíte, môj dizajn nebude úplne typický vianočný, ale skôr zimno-vianočný. Napísala som si zoznam motívov, ktoré chcem spraviť k Vianociam a vtáčiky boli medzi nimi. Keďže mi Veve napísala, čo zamýšľa, v okamihu som sa rozhodla, že práve tie venujem do hosťovského príspevku. Prvotný návrh vyzeral inak, no potom sa mi dostal do rúk katalóg Mediaprintu a dizajn som trochu zmenila. Nechty sa mali pôvodne volať "Christmas chickadees" a do poslednej chvíle som váhala, či ich tak nakoniec aj nenazvať. V skratke, "chickadee" je zimný vtáčik žijúci v Severnej Amerike podobný sýkorke a vyskytujúci sa vo vianočných motívoch a v tomto prevedení mi to ako niečo sýkorkovité nepripadalo, tak sú z toho vtáčiky.


Na vytvorenie nail artu som použila podkladový lak Astor PRO Manicure Give Me All! 5-in-1 Base Coat, dve silnejšie vrstvy Sparitual, Energy, vtáčiky som vytvorila pomocou akrylových farieb a celé som to prelakovala rýchloschnúcim lakom Astor PRO Manicure Already Dry! Quick Dry Top Coat. Fotopostup, ako vytvoriť vtáčikov, nájdete u mňa na blogu, chcela som sa tu krotiť obrázkami. Na palec som dala darčeky, aby nezostal opustený. Vločky sú vytvorené z bodiek a farieb použitých na vtáčikov.








Tak to je odo mňa všetko a ja ešte raz ďakujem Veve za pozvanie prispieť na jej blog, veľmi si to vážim.

Prajem peknú 3. adventnú nedeľu!



14 komentárov:

  1. To je tak úžasně roztomilý, Suzi ! :) Příjemný odstíny a super provedení. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Awww...this mani is so pretty. Love the colors used and the designs are so pretty as well. Great job and great choice indeed!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zuzanka, sú absolutne rozkošné, tvoje vtáčiky, a je úplne fuk či sú to sýkorky alebo chickeneviemčo, veľmi podarená manikúra :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som doma povedala: mali to byť chickadees a sú z toho vrabce :-D ďakujem ♥

      Odstrániť
  4. ooo to je fakt krása! ja na toot nemám nervy, ale veľmi pekné:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No to je miloučké, jako vždy paráda Suzi. Jseš takový nail art guru :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak tomuhle už říkám hard-core umění. Jsi neuvěřitelně šikovná!

    OdpovedaťOdstrániť