piatok 5. decembra 2014

Christmas tree

Minulým príspevkom od môjho vzácneho hosťa - Alice z Lacquered Obsession sme slávnostne odštartovali advent. Jej nechtíky vytvorené špeciálne pre môj projekt "Ako päť blogeriek čaká Vianoce" sa mi moc páčili... rozhodla som sa teda nebrániť a inšpirovala som sa jej výtvorom - urobila som si tiež sviatočnú manikúru a tiež s vianočným stromčekom.

Myslím, že nápadom inšpirovať sa mojou hosťujúcou blogerkou, môžem celý projekt pekne doplniť. Ak sa teda podarí, rada by som každý týždeň uverejnila svoj nail art na tému, ktorú odkukám každú adventnú nedeľu :-)


Tentoraz hrá teda hlavnú rolu v mojom nail arte vianočný stromček, ktorý ma v Alicinej manikúre zaujal najviac.
Ja som ho však nekreslila, ale poskladala som si ho z najrôznejších trblietok, glitríkov a perličiek, ktoré som doma našla. Začala som ukladaním tých najväčších elementov do tvaru trojuholníka, postupne som pridávala čoraz menšie až som sa dostala k tým drobným guľôčkam, ktoré pekne vyplnili medzery. Samozrejme, na vrchol patrí hviezdička.
Vznikol mi na prstenníčku pomerne výrazný šperk, ktorý na jemne béžovom podklade krásne vynikol.


Ostatné nechtíky som doladila tradične vianočnými farbami: sýta veselá červená je Essie - Catwalk, trblietavá zelená má názov Orly - Meet Me Under the Mistletoe no a tá výrazná zlatá je tiež od Orly - Glitz & Glamour.
Aby manikúra nepôsobila moc "strakato", prepojila som ju ešte použitými trblietkami a na každý nechtík nalepila po jednom. Teda nie na každý, lebo moc mi ich neostalo :-) a malíček sa teda musel uspokojiť len s červenou bodkou.


Palec som urobila v podobnom duchu ako prsteník so stromčekom, len som sa s tým už tak nepiplala. Nalakovala som ho rovnakým béžovým lakom Opi - Did You Ear About Van Gogh?, potom naniesla efektový nadlak - iste ste ho všetci spoznali, lebo ho tiež máte doma :-), je to Essence - Circus Confetti. Nakoniec som popriliepala zvyšné farebné kamienky a hviezdičky a celé to zalakovala dobrým topcoatom. Ten je pri takýchto výtvoroch dôležitý, aby ste po pár hodinách všetky ozdôbky z nechtov nepostrácali :-)


Nechali ste sa tiež inšpirovať Aliciným alebo týmto mojím príspevkom a budete na Vianoce čakať s vyzdobenými nechtíkmi?
Či ste aj v tomto ročnom období za jednofarebnú klasiku?


12 komentárov:

  1. ten stromcek je uplne kraaasny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to je tak úžasné a perfektné, veľmi sa mi to páči!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jeej to je neuveriteľne krásne! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Anonymný6.12.14

    Nádherné nehty, jako vždy :)
    Moc se mi líbí zlatý lak, je perfektní :)

    Monča z Like Lady ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No ja žasnem nad tým stromčekom, krajšie prevedenie som asi ani nevidela! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tohle je překrásný ♥ A ten zelený Orly vypadá velmi dobře :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To je paráda, jak stromeček z kuliček, třpytek a glitrů krásně vypadá. Máš můj obdiv za kreativitu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Anonymný6.12.14

    Líbí se mi ten stromeček. Mám ráda jen zdobení na prsteníku, tak bych volila buď klasiku: červené nehty a zlatý prsteník anebo všechny nehty tím šedivým lakem a na prsteník namalovat stromeček. :-) Pro mě osobně by to takhle bylo nenositelné, ale jako inspirace vážně hezké.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ježiš, to je skvělý!!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Já bych takovou manikuru pod stromeček brala všema deseti, ale nejsem na to šikovná. Máš to naprosto dokonalé!!!

    OdpovedaťOdstrániť