nedeľa 19. septembra 2010

modré flitre

 

Pôvodne som si S-he č. 450 kupovala skôr ako efektový nadlak. Hustota glitrov v ňom ma však presvedčila, aby som ho skúsila nalakovať aj samostatne. Výsledok je taký rozpačitý... mám nanesené tri vrstvy a predpokladám, že úplne kryť nebude nikdy. Lakoval sa pomerne prácne - konzistencia je totiž lepivá a hustá a teda trblietka niekde boli a niekde zasa nie... Bolo naozaj namáhavé naniesť ich rovnomerne.
Samotná farba laku je číra s množstvom svetlučkomodrých, modrých a strieborných glitrov. Svetlo odrážajú pôsobivo pekne a tým robia tento lak nápadnejším.
Pomer cena / výkon je pri tejto značke stále uspokojivý. Na nail art bude dobrým spoločníkom. Avšak ak hľadáte plné pokrytie malými modrými krištálikmi, S-he 450 nekupujte. 

 

6 komentárov:

  1. Mě se líbí, i když tolik nekryje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mě se taky líbí a dokonce jsem nad ním i přemýšlela. No, ale nemůžu se pořád rozhodnout, jestli chci fialovou a nebo modrou :-/ :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mína: Aj mne. Ale asi viac vo fľaštičke ako na nechtoch :-)
    An: Mám aj fialový - ten má v jelly fialkovom základe rôznafarebné trblietka. Ale tých trblietok je tam tak nejak pomenej.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I didn't saw this one in our stores, I will check for it next time. :) Nice and special polish!

    I tagged you with an award: http://zabranjeni-grad.blogspot.com/2010/09/time-for-awards-2.html

    :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. this is too stunning! I want this one!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. na tento lak som uz dva krat v drogerii pozerala (i na ten zeleny) no nebola som si ista ci si ho mam kupit alebo nie....no po precitani tejto recenzie si ho kupim, bude sa hodit na nail art, presnejsie na modry podklad a konceky nechtov trblietave, snad nebude dlho schnut.

    OdpovedaťOdstrániť