utorok 7. septembra 2010

zelená

 

Opäť tu mám jeden lak z tých cenovo najviac dostupných. Je to s-he číslo 469, smaragdová zelená. Farba je to naozaj krasna s jemnou striebristou perleťou a vo fľaštičke vyzerala úchvatne. Pri nalakovaní prvej vrstvy však moje nadšenie opadlo - ukázalo sa, že v základe má do peknej zelenej, pridanú škaredú, takú zašpinenú sivú. A boli potrebné tri vrstvy, aby som dostala na necht to, čo som potrebovala - čiže SMARAGDOVÚ, nie šedú so zelenými trblietkami!!! (preto prosím ospravedlňte nepekné lakovanie)

5 komentárov:

  1. No nevím. Zeleným jsem na chuť pořád nepřišla. Ale věřím, že se k zelené ještě dopracuji. To samé jsem říkala o modrých lacích a už jich mám pět :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zelené taky nejsou moje parketa. Jednou jsem měla světle zelený právě od S-he a už druhej den byl celej oloupanej :-( Takže jsem na S-he už zanevřela..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Markett: Jo ten mám doma. Ale nikdy jsem nezkoušela jeho výdrž, protože mě zklamal už samotným lakováním, takže jsem ho sundala...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mě se líbí, ale já mám pro cokoliv zeleného slabost :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kontroverzna zelená :-)
    Ja ju mám rada, ale nemám ju k čomu zladiť a tak ju nosím málo. A navyše v máloktorom odtieni zelenej nevyzerajú moje ruky choro.

    OdpovedaťOdstrániť