nedeľa 7. augusta 2011

essence - Blue Ray, Prism@tic White

 

Včera som neočakávane našla v nohaviciach, ktoré často nenosím, desať euro :-) Tak som ich hneď investovala a kúpila si tri laky z Holografics kolekcie od Essence.
Popravde som sa na túto limitku moc netešila. Lebo po prvé - nie je holografická. Po druhé - laky majú výrazné modré odlesky (to moc nemusím) a po tretie - nezaujímavý obal. Ale keďže som tak ľahko prišla k peniazom, nie je mi ich ľúto :-)
Na týchto dvoch biednych fotkách môžete vidieť odtiene:
Prism@tic White - slonovinovobiely veľmi zle krycí lak s výrazným zeleno-modrým odleskom. Naniesla som tri vrstvy a je to málo.
Blue Ray -  celkom ujde. V dvoch nánosoch dostanete sýtu elektricky modrú farbu s ešte jedovatejším a modrejším shimmerom.
.
.
 . 
Ach. Tak strašne ma nebaví o tejto kolekcii písať, pozerať sa na ňu a nosiť ju nalakovanú... Aj pri mojej láske k Essence lakom sa nemôžem premôcť. Nudí ma a irituje. Prepáčte, ja na dnes končím.

Ehm. Vám sa páči? 

16 komentárov:

  1. Nevím proč, ale nejsem zastánce Essence, nemám ráda jejich laky, protože všechny pomalu schnou, špaatně se nanáší a nevydrží, tohle je muj post. Je to tak, nemám je ráda. Jediný lak, který se mi líbí a používám ho je cracking.. =))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tie flasticky maju fakt skarede ale ten bledy sa mi paci, ale jedine ako efektovy nadlak (mam veeelmi podobny od s-he ale uz mam len troska na dne, tak mozno si tento pojdem kupit)..no ved to, ze preco sa to nazyva holograficke ked neni? :D tiez som nad tym rozmyslala a hovorila si, co som blba ze neviem jak vypada holograf? :D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som si kupila ten treti, co tu nemas a paci sa mi. mam ho aj na blogu http://beautybybellatrix.blogspot.com/2011/08/essence-holografics-01-galaelectric.html a ked toto nie je holograficke, tak co potom je? co to vlastne znamena?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. hmm nepacia sa mi modre odlesky ani tieto dva laky ma velmi nezaujali.. zdielam tvoj nazor

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Káťa: Ja mám Essence rada a výdrž mi nevadí... ale ja lakujem každý tretí deň, takže sa mi laky ani ošúpať nestihnú :-)
    Marta: Neviem, asi na podobné laky dnes nemám náladu alebo čo. Hrozne mi vadia tie ostré odlesky.
    Bellatrix: Gagalectric mám aj ja. Ešte som ho nelakovala. Holografické laky vyzerajú úplne inak - majú množstvo nanotrblietok, ktoré lámu svetlo a spolu tvoria na nechtoch efekt prelýnajúcej sa dúhy. Tzn. odlesky sú vo všetkých farbách. Na lakoch od Essence vieš presne identifikovať, akej sú farby. To sa u ozajstných holografoch nedá, efekt nemá prevahu jedného odtieňa.
    Ja na holografy moc nie som a mám len dva. Na jeden z nich som robila recenziu tu:
    http://veve-nails.blogspot.com/2011/01/gosh-holografic.html
    A ďalšie holo-laky sú tu:
    http://viennettka.blogspot.com/2010/10/opi-ds-divine.html
    http://viennettka.blogspot.com/2010/03/opi-ds-exclusive.html
    http://www.scrangie.com/2009/01/china-glaze-omg-collection.html
    Celkom dobre vidieť ten rozdiel :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. holograf je, jak ked si pozres na cedecko zo spodnej strany a das ho na svetlo tak tie iste farby by mal mat holograf :D...dobre prirovvnanie ne? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Prst hore, Marti! Cédéčko :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Anonymný8.8.11

    Škoda, slonovinovobílou já jinak můžu...

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tá svetlá sa mi páči. Škoda, keby lepšie kryl šla by som do toho :) Akurát predpokladám že do našej DM sa ani nedostane takže mám po probléme :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. taky mě takhle kolekce zklamala..

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Essence laky mám ráda, ale tohle se vážně nepovedlo.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. mna tiez tato kolekcia nebavi, aby som zadostuciniala sla som sa pozriet do Dm, ale nic som si neodniesla...

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Dominika9.8.11

    Len nepochopím jednu vec. Prečo si kupuješ laky, z ktorých nemáš radosť? Ja mám doma lakov neúrekom, ale môžem povedať, že zo všetkých som mala radosť. A rada ich potom aj opätovne napríklad kombinujem. Tvoj blog mám neskutočne rada, ale toto ma zarazilo, aj keď pochopím. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Já vlastně ani nelituju, že tu tuhle kolekci nemáme, o nic jsme nepřišli, protože holografy to teda nejsou a na duochromy je to též celkem bída.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ja som si z tejto kolekcie odniesla dva kusky, ale pravdupovediac nič moc to teda nie je. Ale ktohovie možno o pár mesiacov dostanem chuť práve na tento typ lakov :D

    OdpovedaťOdstrániť
  16. mne sa tato kolekcia tiez nepaci, bola by som radsej, keby doniesli na slovensku inú, lebo ich bolo aj viac na vyber, ale sak nevadí...ale ten modrý mi pride uzasný...a čo sa týka vydrze na nechtoch, tak essence radím do dobrého priemeru, pred ním sú zatial značky rimmel a deborah :D

    OdpovedaťOdstrániť