piatok 2. januára 2015

Novoročné zhrnutie a vianočný nail art

Nie, ani ja nebudem na začiatku roka výnimkou a prinášam vám zhrnutie mojich nailartových výtvorov za rok 2014.
Naukladala som ich do koláže vedľa seba, tak ako mi prišli pod ruku :-) Jednotlivých obrázkov je tu spolu 32, no zamotal sa mi tam omylom jeden, čo tam nepatrí.
Schválne, či uhádnete ktorý to je?


A aby sme Nový rok začali s čistým štítom, mám pre vás ešte jeden vianočný príspevok, ktorý vám dlhujem. Keďže som sa rozhodla stráviť sviatky tradične a s rodinou, na internet a blog mi počas nich veľa času neostalo, prinášam vám ho teraz.


Tento nail art som síce priamo na štedrý večer nemala, ale nosila som ho pár dní pred ním. Inšpirovala som sa ako inak, minulým príspevkom, ktorý vytvorila šikovná Arvonka. Požičala som si z neho čapicu Santa Clausa a dokreslila som k nej celú tvár :-)

Kľúčovým pre môj výtvor však bolo nájsť vhodný vianočný červený lak. Nie obyčajnú krémový, ale ani moc trblietavý, aby sa na Santovu čiapku hodil. Nakoniec som si vybrala Rimmel - Hot Gossip, čo je teplejší strednečervený odtieň s jemnučkým červeným shimmerom, ktorý sa na fotkách bohužiaľ schoval.


Takže som ním namaľovala všetky nechtíky dvomi vrstvami a pri prsteníčku sa zastavila. Tenkým štetcom som touto červenou nalakovala iba konček nechtu ako pri francúzkej manikúre a na jednej strane ju trošku natiahla. Potom som bielou akrylovou farbou dokreslila kožušinku na čiapke, brmbolec, obočie a bradu. Modrou ťukla dve bodky ako oči a hotovo! :-)

A aké nechtíky zdobili vás tieto sviatky?


12 komentárov:

  1. Moc pekne vanocni nehtiky :-) ja mela tmave cervene :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Verím, že aj tvoje nechty boli krásne. Červená je nesmrteľná :-)

      Odstrániť
  2. Asi tam nepatrí ten Sugar :-))) Santa je podarený, ja som mala po celú dobu soba, iné som už vytvoriť nestihla. Prajem ti ďalší úspešný a kreatívny rok!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, Sugar sa mi tam nejako zamotal a všimla som si to až keď som nahrala hotovú koláž na blog :-) Tak, stáva sa...
      Aj ja tebe želám šťastný rok 2015 nie len na blogu, ale aj v osobnom živote :-*

      Odstrániť
  3. Suhlasim so Suzi, nepatri tam Sugar.. inak som ukazala tvoje nechtiky mojej mamine a velmi sa jej to pacilo :-) takisto ako mne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mas pravdu :-) A strašne si ma potešila, že aj tvojej mamke sa tieto moje často bláznivé nechty pozdávajú :-)

      Odstrániť
  4. prepánajána, ved to je umelecké dielo! náádherné, vau!
    http://oodla.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Dúfam, že to raz bude mať nejakú hodnotu a neuveriteľne na tom zbohatnem ;-)

      Odstrániť
  5. páni, ten santa :-O. Zírám. To je krásný :-)
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Anonymný18.12.19

    around “ Health” plus a Experts Measure through Natural Degree get to be the self-described “ … world�s principal guru to the evolutionary grounds associated with diet program along with disease”? They says to possess written and published “ … over 100 peer-reviewed controlled content not to mention abstracts, and even his or her exploration in to the what are the benefits in Jewel Grow older Weight loss plans intended for up to date individuals seems to have seemed to be in your world�s main logical periodicals such as the United states Academic journal connected with Medical Eating habits. https://imgur.com/a/swJDtMM https://imgur.com/a/diuzS7H https://imgur.com/a/G0hha8E https://imgur.com/a/YzJmUKi https://imgur.com/a/uJvMGY1 https://imgur.com/a/c8eajWv https://imgur.com/a/tyjPwDS

    OdpovedaťOdstrániť